Kakšne petke bomo nosile to jesen?

27. 10. 2016 // Trendi / Tips & tricks

Letošnja jesen je na Massove police postavila neomejeno izbiro različnih oblik in višin petk, ki bodo zadovoljile tako ljubiteljice klasike kot tudi vse željne drugačnosti in novih trendov, ki vam jih razkrivamo v nadaljevanju.

To sezono boste na svoj račun prišle tako strastne privrženke, kot tudi malo manj navdušene ljubiteljice pet, saj so trendi v prav vsaki različici. Klasika je seveda elegantna tanka peta, ki elegantno povzdigne salonarje, gležnjarje in letos must have škornje čez koleno. A najbolj trendi škornji in gležnjarji iz Massa se to jesen dvigajo nad tlemi z debelo peto, ki v obliki kocke čevlju doda posebno drzno eleganco. Kvadratna peta je v vseh višinah, tudi čisto nizka, ki doda stajlingu ravno pravšnji kanček prefinjenosti. Najbolj opazen trend nove kolekcije iz Massa pa je posebna platforma ali polna peta v imitaciji lesa, ki jo poviša bel narebran podplat. Opazimo jo lahko na trendi semišnih gležnjarjih in klasičnih oxfordskih čevljih, ki so jih popolnoma vzljubile tudi znane slovenske modne blogerke. Veliko pa se dogaja tudi na sprednjem delu čevljev, kjer modna zašiljena špička postavlja debeli peti popolno nasprotje, must have pa je letos tudi ravno odrezana kvadratna konica v Chanel stilu, za pravi retro modni pridih. Ravna kvadratna konica se izredno poda semišnim gležnjarjem s peto in visokim škornjem čez koleno, zanimivo pa popestri prav tako nizke balerinke.

V nadaljevanju preverite Massovo ponudbo petk za jesen/zimo 2016, v kateri boste zagotovo našle peto in špičko po vašem okusu ...

V. J.

Foto: Mass

8.jpg1.jpg