Kje dobimo najbolj trendi perilo letošnjega leta?

22. 2. 2022 // Trendi / Tips & tricks

Priznajmo si: veliko več časa namenjamo sestavljanju vsakdanjih outfitov ter preučevanju najnovejših modnih trendov, kot pa izbiri perila, ki ga nosimo pod njimi. Bolj kot, kako se le-to ujema, nas zjutraj skrbi, kateri čevlji se bodo lepše podali k celotnem videzu. Ampak to ne bi smelo biti vedno tako. Vsekakor je pomembno tudi, katero perilo izberemo, še posebej, če so naša oblačila oprijeta ali pa nameravamo po službi na zmenek, ki se lahko konča v tuji postelji. Če vam je mar, kako ste videti v svojem perilu, pa ne zgolj zaradi drugih, ampak tudi zaradi svojega udobja, preverite kateri trenda perila bodo v letošnjem letu povsod.

Letošnjo novo modno sezono začnite samozavestno s temi trendi spodnjega perila ...

Udobje

To sezono bo ključ udobje. Nedrčki brez žičnate opore, hlačke z udobnim visokim pasom, materiali, ki nežno božajo kožo in dihajo, ...

Žive barve

Za tiste, ki so naveličane nevtralnih barvnih odtenkov, bodo letos na voljo kompleti v živih barvah, med katerimi je še posebej v ospredju živo zelena.

Retro silhuete

Ženske imajo čedalje raje kroje v stilu 50. in 80. let. Namesto po tangicah in hlačkah z nizkim pasom, posegajo po visoko izrezanih hlačkah in čipkastih nedrčkih, ki balkonasto zaobjamejo prsi.

V. J.

Foto: navedene znamke

baserange_off_white_elastic_bell_pants_25.jpgBaserangehara_lena_organic_bamboo_high-waisted_undies_pumpkin_28.jpgHara