Kje dobimo najboljše sandale z debelim podplatom?

26. 6. 2022 // Trendi / Tips & tricks

Zadnjih nekaj let prevladujejo tako imenovani "grdi" trendi. Športni copati, pleteni brezrokavniki, tie-dye potiski in prešiti plašči so le nekateri izmed trendov, ki so na začetku morda dvigovali obrvi, zdaj pa jih obožujejo vse modne navdušenke. To velja tudi za najbolj modne čevlje sezone pomlad/poletje 2022.

Sandali s platformo so začeli pritegovati pozornost pred dvema letoma, ko so Tevini sandali z odebeljenim podplatom preplavili naše modne vire. Chanel je posledično predstavil svoj par sandalov z debelim podplatom, ki okrašeni z ikoničnimi dvojnimi C-ji in izdelani iz boucléja spadajo v kategorijo "grdo", a nekako šik. Zatem nas je Dune pogostil s svojimi najbolj prodajanimi sandali Lockstockk, sandali z debelim podplatom Ginza znamke The Row pa so postali statusni simbol.

Ta nadvse priljubljena obutev ne bo izginila tako hitro, kot je prišla na modni horizont. Zdaj, ko se bližamo še enemu veličastnemu poletju, so še vedno na vrhu naših nakupovalnih seznamov. Priznamo, da smo bile sprva skeptične, zdaj pa smo spreobrnjenke z "grdimi" sandali. V nadaljevanju pa naj vam predstavimo naše najljubše predloge, kje jih kupiti.

V. J.

Foto: Instagram, navedene znamke

alyssainthecity.jpg@alyssainthecityother_stories.jpg& Other Stories