Monokrom videzov

17. 3. 2015 // Trendi / Tips & tricks

Obstaja veliko izvirnih načinov, na katere se lahko od glave do peta odenete v odtenke ene in iste barve. Kombinacija lahko izpade popolnoma sproščeno in športno, lahko pa videz z nekaj malimi triki nadgradite v elegantnega ali pa celo v pravi poslovni šik.

Ogrejte se v toplem puloverju pastelne roza barve, zraven pa oblecite elegantno pencil krilo in obujte elegantne salonarje, ki so brez strahu lahko temnejše barve. Videz dopolnite s pisemsko torbico, statement prstanom in sončnimi očali.

V nevtralni sivi boste izgledali elegantno. Če ste naveličani klasičnega videza s suknjičem in krilom, poskusite s pletenim sivim puloverjem, oprijetimi sivimi hlačami in suknjičem. Obujete lahko čevlje s petko ali brez, videz pa zaokrožite še z vašo najljubšo torbico.

Rdeča morda ni za vsakogar in za vsak dan, moramo pa priznati, da nikdar ne gre iz mode. Izberite pleteni oversized pulover, mu dodajte igrivo krilo z gumbi, zgrešili pa ne boste niti s clutch torbico z živalskim potiskom.

Črna je vedno dobra ideja. V njej boste brez posebnega truda vedno izgledali vitki in elegantni. Letošnjo jesen lahko črne kavbojke pogosto kombinirate s črno srajco in suknjičem. Za športni videz obujte svetle superge.

Se bojite bele barve, ker se hitro umaže? Za lepoto je pač treba malo potrpeti. Res je, da se morate obnašati nekoliko previdneje, toda vtis, ki ga boste pustili za seboj, je tega vreden. Za službo lahko oblečete elegantno belo krilo in belo bluzo, ki ji dodate temnejšo torbico in čevlje s petko, sončna očala pa so tako ali tako že obvezna.

P.C.

Foto: Allwomenstalk

1.jpgsiva.jpg