Poročna obleka: Kako veste, da ste našli pravo?

13. 7. 2020 // Trendi / Tips & tricks

Poročna obleka je eno najpomembnejših oblačil, ki ga boste kdaj kupili. Neveste so zvezde lastnega šova in obleka je temu primerno izstopajoča. Morda boste morali poskusiti dve ali dvajset oblek - ne glede na to, koliko časa traja bo trajalo, imamo za vas nekaj nasvetov, ki naj vam izbiro olajšajo! Če načrtujete poroko in si želite, da bi obleki končno rekli da, morate vsekakor paziti na te znake ...

Laska vaši postavi

Seveda je ustrezno prileganje, ki laska vaši postavi, eden izmed najbolj zanesljivih znakov, da ste našli svojo poročno obleko. Ne mislimo zgolj, da se dobro prilega in ne potrebuje veliko sprememb, ampak da vam ustreza. Da skrije vaše pomanjkljivosti in brez napora poudari vse vaše najboljše lastnosti.

Na obleki vam je všeč popolnoma vse

Ko vam bodo na obleki všeč dolžina krila, globina izreza in barvni odtenek, boste vedele, da je to prava obleka.

Ne želite mnenja drugih

Nočemo reči, da ne bi smeli upoštevati mnenja drugih, ker seveda želite vedeti, kaj si o obliki mislijo vaša mama, sestra ali prijateljica, hočemo reči, da ko zdrsneš v Obleko, veš, da je popolna in da enostavno ne potrebuješ pomoči pri izbiri.

Ustreza vašim željam

Vsaka nevesta ima svoje lastne želje, postavo in osebnost. Če se mislite poročiti na plaži, je obleka lahkotna in zračna. Če si želite poroko s temo iz 1920-ih, vaša poročna obleka izgleda, kot da ste pravkar stopili iz Velikega Gatsbyja. Če boste plesali vso noč, vam nudi veliko udobja in omogoča prosto gibanje, ...

Počutite se kot boginja

In najpomembnejši znak, da ste našli obleko, v kateri se boste poročili? Počutite se, kot da ste boginja. V njej se počutite osupljivo in je ne želite sleči. Ne samo to, enostavno veste, da ste videti čudovito, in veste, da bodo vsi povabljeni enakega mnenja.

V. J.

Foto: Brides.com

1.jpg