Sestavite svoja popolna darila v trgovinah Sportina

20. 12. 2019 // Trendi / Tips & tricks

Modni svetovalci so v trgovinah Sportina sestavili darilne pakete ZANJO in ZANJ, kot vsako leto pa jim posebno praznično noto dodaja blagovna znamka MARX s svojimi tradicionalnimi božičnimi puloverji. Časi, ko ste iskali darila po vsem mestu, so mimo, izberite darila zase in za svoje bližnje na enem kraju skupaj s popolno praznično embalažo!

Trgovine Sportina v decembru vabijo v pravljični svet popolnih daril in najbolj poželjivih božičnih puloverjev Marx. Marxovi izdelki iz praznične kolekcije popestrijo prav vsak skrbno izbran darilni paket, saj je kolekcija tako pravljična kot njena zgodba. Winter Tale, Zimska pravljica, kot je poimenovana, je zgodba o zabavnih zimskih doživetjih in junakih, ki jih orisuje etno tematika s skandinavskimi grafičnimi retro vzorci. Ti dodajo vsakemu darilu nostalgično noto, ki zabaven božični trenutek počasi spreminja v decembrski trend. Pridružite se zabavnemu trendu in podarite sebi ter svojim bližnjim darilo, ki prinaša praznično veselje v vsak dan!

Praznično kolekcijo Marx in druge izdelke najdete v trgovinah Marx ter poslovalnicah Sportina po Sloveniji.

V. J.

Foto: Sportina

unnamed_6.jpgunnamed_2.jpgZANJ: uporabni darilni paketi po zadnjih trendih in najbolj zabavna puloverja za praznično zimo!