Na obisku pri s.Oliverju

1. 5. 2016 // Trendi / Trend report

Na našem portalu smo za vas pripravili novo rubriko Na obisku pri ..., v kateri bomo preverjali aktualne modne trende naših in vaših najljubših modnih znamk.

Za prvo modno destinacijo smo izbrali prodajalno priljubljene znamke s.Oliver v ljubljanskem Cityparku, ki nas je z bogato ponudbo, estetsko urejeno prodajalno in udobnimi garderobami naravnost navdušila. Vsekakor si upamo trditi, da je s.Oliver znamka, ki s kvalitetno ponudbo tako večnih, klasičnih oblačil in modnih dodatkov kot tudi trendovskih kosov in udobnih oblačil za prosti čas nikoli ne razočara. Dokaz za to so zvesti modni navdušenci in navdušenke širom sveta, ki se vedno znova radi vračajo med prodajne police prodajalen s.Oliver.

Med brskanjem po aktualni ponudbi oblačil smo ugotovili, da pri s.Oliverju v prvi vrsti stavijo na kakovost in dobro krojenje ter se še kako zavedajo, da v oblačilih preživimo veliko časa. Poleg večne poslovne klasike in čudovitih toalet, ki pridejo prav ob posebnih priložnostih, so nas še posebej navdušili: usnjena motoristična jakna, ki je v prehodnem času "must have" kos številka ena; trendi espadrile, ki obljubljajo lahkotno sprehajanje po naši najljubši rivieri; udobne trendovske "boyfriend" kavbojke, v katerih bomo preživele pomlad; minimalistični telovnik v snežno beli barvi, ki bo kot nalašč za obisk modnih dogodkov; lahkoten balonar v olivni barvi, ki se odlično ujema z letos izjemno modnimi pudrastimi kosi; boemski pajac, ki pooseblja trendovsko udobje; "basic" bela majica z igrivim napisom in še bi lahko naštevali.

V nadaljevanju preverite, kako smo se imeli na obisku pri s.Oliverju in katere kose smo uvrstili na naš seznam želja za to pomlad in poletje ...

Foto: Klemen Razinger

1.jpg2.jpg