Na obisku: vedno bolj trendovski Maxi

6. 7. 2017 // Trendi / Trend report

Pri Fashion.si nadaljujemo z rubriko #naobisku ..., v kateri preverjamo aktualne modne trende naših in vaših najljubših modnih znamk.

Za ​četrto modno destinacijo smo izbrali blagovnico Maxi, natančneje njen oddelek z žensko modo v 1. nadstropju, ki nas je ​s pestrim naborom trendovskih in kakovostno izdelanih oblačil, kopalk in modnih dodatkov (te najdemo tudi v pritličju), stilsko dovršeno prodajalno, garderobami, v katerih smo se počutile kot princeske, ter prijaznimi, ustrežljivimi in nasmejanimi prodajalkami​ ​prepričala po zgolj nekaj minutah. Z zagotovostjo lahko trdimo, da je ​Maxi ​šoping destinacija, ki s svojo ponudbo ​zadovolji vsak okus in v katero se zaradi sproščenega vzdušja med nakupovanjem vedno znova radi vračamo.

Med brskanjem po aktualni ponudbi smo opazili, da se v Maxiju resnično trudijo, da bi svojim kupcem ponudili pester izbor kakovostno izdelanih oblačil in da s svojo ponudbo želijo zadovoljiti vsak stil in okus. Na prodajnih policah in obešalnikih najdemo tako klasična oblačila za prave dame kot tudi trendovski izbor za vse gospodične, ki rade sledijo zadnjim modnim trendom. Urednici sva bili navdušeni nad znamkami Only, Guess, Lee Cooper, Fracomina, Vero Moda, Petite Jolie, Carmela, Marina Galanti, Gerry Weber, Benetton, Sisley, Inblu, Le Specs, Tosca Blu in še bi lahko naštevali. In kar je najbolje, privlačne kose iz kolekcij pomlad-poletje 2017 lahko ta trenutek kupimo po znižanih cenah, saj v Maxiju potekajo poletne razprodaje!

V nadaljevanju si oglejte, kateri kosi so naju ob obisku blagovnice Maxi še posebej navdušili ...

V. J.

Foto: Jana Urbas

mg_5895.jpgUrednici Irena Lušičić in Valentina Jarcmg_5799.jpgBogata izbira trendovskih oblačil