Poletni stilski navdih po izboru uredništva “LA DOLCE VITA”

6. 6. 2023 // Trendi / Trend report

Preden nas poletje objame s svojimi dolgimi toplimi sončnimi dnevi, je naša uredniška ekipa pripravila izvirno modno poletno inspiracijo najnovejših modnih trendov, prilagojenih osebnim stilom, ki se med nami vedno znajdejo na modnem skupnem imenovalcu, a so v svoji razgibanostih sicer popolnoma drugačni.

Z združevanjem najnovejših trendov, klasičnih elementov in edinstvenih slogov, smo ustvarile raznolik izbor, ki bo tudi vam lahko pomagal najti popoln videz za poletne dogodivščine.

Ker v prihajajoči sezoni izstopajo barve, tropski vzorci in v trendu še vedno ostajajo sproščeni in zračni kroji, smo med ponudbo novih kolekcij v priljubljeni high street trgovini H&M, z lahkoto izbrale, sestavile in poiskale nekaj svežega, predvsem pa edinstvenega modnega navdiha. Ponudba nas je navdušila.

Irena, Ula in Zala smo se s svojimi različnimi osebnimi stili in raznovrstnimi lifestyle-i spletle v naslednje podobe…

Irena rada prisega na sproščeni šik in izbere udobje, ki je zanjo v prvem planu. Zapeljale so jo lahkotnost, barve in vzorci. Predlaga nekoliko bolj živahne vzorce a vseeno ležerno celoto, kar njej kot poslovni urbani mamici in razgibanem ritmu najbolje ustreza.

Ula je rada v koraku s trendi, je ženstvena, igriva in unikatna modne trende pa rada vnaša v svoj sicer razgiban, svoboden, mestni ritem. Za to poletje predlaga svileno obleko žive barve, in lanen komplet, ki se čudovito prilagodi njeni polno zasedeni vsakodnevnici.

Uredniška predstavnica, ki je ljubiteljica boho, trendi, sproščenega stila Zala veliko dela, ustvarja in putuje. Zato njen predlog za poletne modne podobe bazira na umirjenih zemeljskih tonih in lahkotnih materialih s trendovskim boho pridihom.

Vse tri pa nismo pozornosti namenile le oblačilom, saj smo celostno podobo in svežo modno poletno sliko, dopolnile tudi z veliko zanimivi dodatki, od barvnih sončnih očal, visečih zlatih uhanov, nakita v oblikah in podobah morske obale, slamnatih klobukov, pletenih torbic, do raznobarvnih prstanov, ki jih v H&M-ovi ponudbi veliko.

Pri raziskovanju najnovejših poletnih trendov pa je seveda ključno, da prednost namenite lastnim preferencam, svojemu edinstvenemu slogu in osebnim željam. Trende, ki so aktualni tako prilagodite svoji individualnosti in stilu, ki ste ga zgradile, saj nam in vam prav ta omogoča, da ustvarite samozavestno in avtentično poletno podobo garderobo, ki bo resnično odražala vašo osebnost in identiteto in v kateri se boste zagotovo najboljše počutile.

U.F.

Foto/video: Hana Vrhovšek

%3A%2F%2Finlifestyle.si%2F&source_ve_path=Mjg2NjY&feature=emb_logopoletni-stilski-navdih-po-izboru-urednistva-la-dolce-vita.jpgpoletni-stilski-navdih-po-izboru-urednistva-la-dolce-vita-2.jpg