Totalno je vate, če počne te stvari ...

23. 7. 2021 // Wellness / Mind & spirit

Oh, ta ljubezen. Ko bi bilo vsaj bolj enostavno, kajne? Enostavno si ne znamo povedati, kaj čutimo, ko nekaj zares čutimo. Spet drugič nam potencialni partnerji neiskreno izlivajo svoja čustva. Če ne želite pristati v fatalni zvezi, bodite previdne na teh 6 znakov!

Hiti v zvezo

Sta šla šele na dva zmenka in že govori o vajini skupni prihodnosti? Najbrž ste mu zares, zares všeč. Vendar previdno, v zvezo je bolje vstopiti počasi in sigurno!

Vidi samo vas

Zapostavlja prijatelje in svoje opravke ter hobije prilagaja vašemu prostemu času? Zaljubljen je do ušes, a to vsekakor ni zdravo vedenje!

Ljubosumje

Nepotrebno ljubosumje je eden najbolj očitnih znakov, da ste mu zelo (preveč) všeč. Kljub temu za zdrav odnos ni najbolj dobrodošlo, zato previdno!

Jezi se brez potrebe

Se jezi brez prave potrebe? To je posledica ljubosumja in je oblika posesivnega vedenja, ki za zdrav odnos ni dobrodošlo.

Prehitro reče ljubim te

Vsekakor je to lepo slišati, a po enem tednu ta fraza v vajinih pogovorih nima kaj iskati.

Zasleduje vas

Če se neprestano pojavlja na dogodkih, ki jih "attendate" na Facebooku, vas najbrž zasleduje. Previdno, saj bo lahko tako videti tudi vajina zveza. Si resnično želite moškega, ki bi vas imel rad neprestano pod nadzorom?

V. J.

Foto: Instagram / @TRAVEL.COUPLES

w87igktd5dad2595aa0b4577890859_1026x1026.jpgFoto: Instagram / @TRAVEL.COUPLES