Športni in adrenalinski navdušenci, čas je, da dosežete nove izzive!

3. 8. 2020 // Wellness / Prehrana

Športni in adrenalinski navdušenci, čas je, da dosežete nove izzive. Spoznajte XS™ Amino Advantage in XS™ Power Drink Cool Mojito, popolna zaveznika, ki maXSimizirata izkušnjo vadbe ali prostega časa!

Imamo dobre novice za ljubitelje športa, ki si želijo vzdrževati formo in mišično maso za izklesano telo: ker XS verjame v boljše, vam predstavljamo XS™ Amino Advantage športni napitek iz skrbno izbranih sestavin iz devetih esencialnih aminokislin, katere telo potrebuje za gradnjo čiste mišične mase. Zaradi odličnega okusa po divjih jagodah bo vsaka športna dogodivščina z XS™ Amino Advantage okusna! Čista formula, brez kofeina in stimulantov. V napitku se zmeša hitro in brez grudic, zato predstavlja popoln napitek za telovadbo v katerem koli delu dneva, zjutraj, opoldne ali zvečer.

XS™ Amino Advantage zagotavlja pravo mero esencialnih amino kislin in maXSimizira vaše rezulate in zadovoljstvo pri telovadbi. Ta okusen in hitro zmešan športni napitek vsebuje mešanico 3.6 gramov devetih esencialnih amino kislin in proteine, katerih telo ne more ustvariti samo. Poleg tega se izdelek hitro absorbira in je lahek za prebavo, saj telo ne potrebuje pretvoriti beljakovin v aminokisline. XS™ Amino Advantage je brez glutena, laktoze in sladkorja. Ne vsebuje GSO in vsebuje naravno prisotne okuse. Poskrbite za največje zadovoljstvo pri vsaki dogodivščini, ki vam jo prinese življenje z XS™ Amino Advantage!

Za tiste, ki želite izkoristiti moč v vsakodnevnih dogodivščinah z maksimalno svežino, je tu XS™ Power Drink Cool Mojito Flavour. Energijski napitek, ki zagotavlja spodbudo, ko jo najbolj potrebujete. Uživajte ob svežem okusu zelene mete ob katerem koli delu dneva. Z njim si postrezite po zajtrku, kosilu, ali po službi s prijatelji. Odkrijte izjemen hladilni občutek in okus mojita, ki ga je navdihnilo kalifornijsko sončno in poletno vzdušje plaže Laguna Beach. Vsebuje mešanico štirih B-vitaminov, ki prispevajo k sproščanju energije pri presnovi in zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti. Vitamin B5 prispeva tudi k boljšemu delovanju umskih zmogljivosti. S kofeinom in tavrinom pa pripomore še k dodatnemu pospešku in užitku v vaših dogodivščinah.

Po dolgem sprehodu ali ob sončnem zahodu na plaži, se v poletni vročini ne prileže bolje nič drugega kot okusen in osvežilen napitek. XS™ Power Drinks nudijo okusno izkušnjo za dobro počutje, saj so brez sladkorja, imajo nizko vsebnost kalorij in vsebujejo naravno prisotne okuse. MaXSimizirajte vaše vtise in izkoristite vaš maksimum v vsakem dnevu!

Foto: Amway

xs1_amway_xs_2020_shootranghmojito_00004_300dpi-1.jpgxs1_amway_xs_2020_shootranghmojito_00010_300dpi.jpg