AlpStories: Personalizirana kozmetika po dostopni ceni

29. 8. 2017 // Wellness / Telo

AlpStories je ekipa visoko usposobljenih in motiviranih posameznikov, ki jih navdihuje misel, da je vsak posameznik tako edinstven kot njegova koža. Njihov cilj je, da vsakomur zagotovijo kvalitetne kozmetične izdelke, narejene v skladu s posameznikovimi željami in potrebami. Izbiramo lahko med izdelki iz njihove obstoječe linije ali ustvarimo popolnoma svoj izdelek – sami oziroma s pomočjo njihovega "Lepotnega čarovnika".

Linija naravne kozmetike za nego kože in las AlpStories združuje najboljše iz narave z najsodobnejšo tehnologijo. Stoletja stara spoznanja o zdravilni moči rastlin je ekipa po skrbno varovanih tradicionalnih recepturah zamešala v naravne, koži prijazne izdelke.

Naravno, organsko vegansko in pravično!

AlpStories izdelki so ustvarjeni brez parabenov, sulfatov, umetnih barvil, sintetičnih dišav, mineralnih olj in silikonov. Zaradi tega bomo po uporabi njihovih izdelkov občutili le svežino narave. Vsa AlpStories lepotilna olja za nego obraza, telesa in las so organska ter iz pravične trgovine. Poleg skrbi za ljudi in okolje, pa se v izdelkih AlpStories odraža tudi ljubezen do živali, saj so vsi produkti veganski ter niso testirani na živalih.

Skreirajte svojo negovalno linijo!

Razen tega, da AlpStories uporablja le najboljše naravne aktivne sestavine, nam omogoča tudi izdelavo lastnih kozmetičnih izdelkov po naših željah. Pri AlpStories so se namreč odločili, da na zahteven trg naravne kozmetike vpeljejo individualnost s pomočjo Interneta stvari (Internet of things – IoT) in Interneta 4.0 (Web 4.0). Pri izdelavi personaliziranih izdelkov nam namreč pomaga njihov dvoročni robot Balthazar, ki omogoča natančno mešanje naravnih sestavin, ki jih izberemo sami, poleg tega pa nam na embalažo izdelka natisne tudi etiketo po naši izbiri. Personalizirani izdelki za nego telesa tako niso le idealna rešitev za lastno uporabo, temveč predstavljajo tudi izvirno darilo za prijatelje in družino!

V nadaljevanju pokukajte v ponudbo AlpStories, tukaj pa preverite, kako izgledajo njihovi personalizirani izdelki.

V. J.

Foto: Instagram / @alpstories

screen_shot_2017-08-28_at_15_47_25.jpgscreen_shot_2017-08-28_at_15_49_19.jpg