Dezodorant, ki je Slovenijo postavil na svetovni zemljevid

10. 11. 2021 // Wellness / Telo

28. oktobra je v Londonu slavnostno potekala 20. jubilejna podelitev nagrad Pure Beauty Awards, na kateri je po zaslugi Nelipot dezodoranta v stiku Cahen slavila tudi blagovna znamka Nelipot.

Na prireditvi se je trlo lepotnih navdušencev, vrhunskih strokovnjakov in eminentnih gostov kozmetične industrije iz celotnega sveta, z namenom da bi proslavili inovacije, novosti preteklega leta in trende za bodočnost te hitro rastoče in izredno dinamične industrije. Podelitev Pure Beauty Awards je največji in najbolj priznan dogodek na lepotnem koledarju, zato je sodelovanje in zmaga manjše blagovne znamke, kot je Nelipot, še tako bolj odmevna. Vsako leto uredništvo Pure Beauty pregleda novosti preteklega leta in v ožji izbor uvrsti tiste izdelke, ki imajo potencial za zmagovalce. Zmagovalca izbere javno glasovanje in Nelipotu je ravno slednje prineslo dosežek in presenečenje brez primere - prvo mednarodno priznanje, ki je Nelipotovo ustanoviteljico Tino Štrubelj in njeno ekipo okronalo v letu polnem izzivov. Zagotovo pa ni zadnje.

Preizkusite nagrajeni Nelipot Cahen stik ali kmalu prihajajoči adventni Darnik Cahen in naj vas očara, kot je minuli teden očaral svet.

V. J.

Foto: Nelipot

img_5924.jpgnelipot_deodorant_v_stiku_jun_2020_-_photo_nejc_pernek-111.jpg