Iz katerih korakov so sestavljeni negovalni rituali žensk z božansko mehko kožo?

19. 12. 2020 // Wellness / Telo

Ohranjati lepo in negovano kožo je umetnost. Umetnost, ki ji je že v času pred našim štetjem sledila egipčanska kraljica Kleopatra, ki se je razvajala z bogatimi kopelmi iz medu in mleka. Umetnina pa ne nastane zgolj z enim samim potegom čopiča; nastaja namreč v slojih.

Zato tudi v Kozmetiki Afrodita sledijo načelu, da je zares negovana koža tista, katere negovalni rituali niso le redni, temveč tudi sestavljeni iz več zaporednih korakov. Vas zanima, katerih?

Eksfoliacija in povečanje cirkulacije

Kožo moramo na negovalni ritual najprej pripraviti s pilingom, s katerim odstranimo odmrle celice kože, povečamo njeno cirkulacijo in jo pripravimo na kar najboljše sprejemanje aktivnih sestavin iz negovalnih izdelkov, ki jih nanesemo v nadaljevanju nege.

Izboljšanje teksture in mehkobe

Umetnina nastaja v slojih; po pripravi kože z izbranim pilingom priporočamo bogato nego z masko. Z različnimi maskami si lahko pripravimo oblogo po želji – tako kožo nahranimo ter jo naredimo mehko in voljno.

Intenzivna hranljiva nega in hidracija kože

Zadnji nanos negovalnega rituala ohrani mehkobo kože in še poveča učinek predhodne nege. Negovalno umetnino na svoji koži dokončajte z enim izmed zaključnih negovalnih izdelkov Art of spa.

Negovalni izdelki Art of spa, ki so lahko odlično darilo za vaše najdražje ženske:

V Kozmetiki Afrodita verjamejo v holističen pristop in zagovarjajo tezo, da za stranko ni pomembna zgolj uporaba izdelka, ampak predvsem celosten pristop k obravnavi telesa. V skladu s tem razmišljanjem so pripravili tudi predloge različnih ART OF SPA ritualov, s katerimi boste doživeli edinstveno izkušnjo nege.

ZEN ritual

Zen ritual z Daljne Japonske linije ART OF SPA je povzet po tradicionalni metodi negovanja gejš. Izdelki, vključeni v nego: ART OF SPA Rižev piling, ART OF SPA Jogurt/Maska Zeleni čaj, ART OF SPA Losijon Zeleni čaj, Masažno olje Zeleni čaj.

KLEOPATRIN ritual

Kleopatrin ritual z izdelki ART OF SPA Sweet Honey je čudovit izbor za holističen pristop k negi zrele in suhe kože. Predlagajo ga tudi NOSEČNICAM in za preprečevanje nastanka STRIJ. Izdelki, vključeni v nego: ART OF SPA Sladkorni piling, ART OF SPA Sweet Honey Maska, ART OF SPA Sweet Honey Maslo, Masažno olje Sweet Vanilla.

MEDITERANSKI ritual

Mediteranski ritual ART OF SPA je idealna izbira za vse, ki ljubijo morje in njegove zdravilne učinke; bodisi v obliki mineralov morske soli bodisi v obliki zdravilnega morskega blata. Izdelki, vključeni v nego: ART OF SPA Solni piling, ART OF SPA Maska Alge & morski mulj, ART OF SPA Energijski balzam.

GROZDNI ANTI-AGE ritual

Grozdni ritual ART OF SPA je namenjen razvajanju zrelejše kože, ki potrebuje poživitev in krepitev z anti-age učinkom. Moč antioksidantov spodbuja celice k regeneraciji, hkrati pa tudi ščiti pred škodljivimi vplivi zunanjih dejavnikov in s tem upočasnjuje degradacijo kožnih celic in prezgodnje staranje. Izdelki, vključeni v nego: ART OF SPA Grozdni piling, ART OF SPA Jogurt/Maska Grozdje, ART OF SPA Peel-off maska Grozdje, ART OF SPA Grozdni sorbet.

WHITE CHOCO ritual

White Choco ritual predstavlja odličen tretma za vse, ki si želijo razvajanja, obnove kože, še posebej priporočljiv pa je tudi v poletnem času. Kožo ohrani mehko, voljno, s tovrstnim postopkom pa dlje časa ohranimo tudi porjavelost telesa. Izdelki, vključeni v nego: ART OF SPA piling (grozdni ali rižev), ART OF SPA White Choco Soufflé Maska, ART OF SPA White Choco Maslo.

Izdelki ART OF SPA AFRODITA PROFESSIONAL, s katerimi si tudi doma pričaramo profesionalni SPA ritual, so na voljo tukaj.

V. J.

Foto. Kozmetika Afrodita, Unsplash / We-Vibe WOW Tech

eugenivy_now-374abd8l9pu-unsplash.jpgart-of-spa-003.jpg