Akcija, ki je ne smete zamuditi: Microneedling v salonu Ajna

14. 6. 2019 // Wellness / Telo

Kozmetični salon Ajna, ki ga najdemo na Linhartovi 17 za Bežigradom v Ljubljani, ni le še en kozmetični salon, ampak je mirna oaza, v katero se boste z veseljem vedno znova vračale.

Ena izmed najnovejših hitov v salonu Ajna je Microneedling - med zvezdnicami izjemno popularen minimalno invaziven in nekirurški postopek za pomlajevanje kože. To pomlad si privoščite ali podarite izjemen paket, ki ponuja dve terapiji za samo 190 evrov (akcija velja od 1.6. do 30.6.2019). Še posebej učinkovita bo nega v kombinaciji s Teenliftingom, ki je unikaten postopek za trening mišic, o katerem smo že govorili tukaj.

Kaj je Microneedling?

Iglična terapija je postopek za izboljšanje strukture kože in odpravljanje njenih nepravilnosti. Z drobnimi, kontroliranimi mikrovbodi se sproži intenzivna regeneracija kože in doseže višja vpojnost visoko koncentriranih učinkovin v kožo. Sproži se proces celjenja, med katerim se spodbudi rastni faktor, posledica je sinteza kolagena in izgradnja normalne, zdrave mreže vezivnih in elastičnih vlaken. Poveča se debelina povrhnjice, koža je napeta in bolj prekrvavljena, videz pa pomlajen in svež. Tekom procesa celjenja številnih miniaturnih vbodov v kožo se tvori nov visokokakovostni kolagen, elastin in hialuronska kislina, kar omogoča glajenje gub in izboljšanje čvrstosti kožena naraven način.

Rezultati na kratko:

zmanjšanje gub in povečanje čvrstosti kože,

izenačenje pigmentacij,

zmanjševanje brazgotin,

izboljšanje izgleda strij.

Rezultati so vidni že po prvi terapiji, polni učinek pa je dosežen 1-3 mesece po končanih terapijah. Prijavite se lahko na tel. 041 293 991.

V. J.

Foto: Pinterest

1.jpg