Na obisku v kozmetičnem salonu Ajna

2. 12. 2017 // Wellness / Telo

Kozmetični salon Ajna, ki ga najdemo na Linhartovi 17 za Bežigradom v Ljubljani, ni le še en kozmetični salon, ampak je mirna oaza, v katero se boste z veseljem vedno znova vračale.

Edini namen ekipe salona Anja je, da bi s svojimi storitvami pomagali, osrečili, negovali človekovo telo, učili ljudi razlikovati, doživljati, ozaveščati in prepoznavati lepoto v sebi in na sebi ter živeti s spremembami, ki nam jih narekuje intuicija in življenje. Strankam nudijo možnost za telesno sprostitev, negovalne in kozmetične storitve ter prostor za skupinsko druženje.

Silvija Štrukelj, ustanoviteljica in lastnica

"Pred malo več kot 20 leti sem bila plaha, sramežljiva dijakinja Srednje šole za kozmetiko, ki si je predstavljala da se bo v šoli naučila vseh spretnosti make-upa. Žal se to ni zgodilo. Poučila sem se predvsem o drugih stvareh, ki jih še počnejo kozmetičarke v salonih, ampak to niso bile moje sanje. Na pol razočarana sem se vpisala na Visoko šolo za socialno delo in po 5 letih tudi diplomirala. Čeprav sem se iskala in si hkrati želela uresničiti sanje mojih staršev, imeti stalno zaposlitev in vse, kar je vezano nanjo, to nisem bila jaz. Vsa študentska leta sem delala v kozmetičnih salonih in končno spoznala, kako je, če nekaj delaš sam, delaš dobro in za to dobivaš pohvale, objeme, nova prijateljstva, ... Kmalu zatem sem si kupila kozmetično mizo in aparat za tetoviranje. Ja, nikoli nisem skrivala strasti do risanja, ustvarjanja nečesa lepega. Tako se je moja pot začela. Spoznavala sem nove ljudi, vključno mojega moža (brez katerega danes nebi bila to kar sem), pridobila sem na samozavesti in želji po še. Življenje mi je in mi še vedno pošilja prave ljudi, s katerimi odlično sodelujem in dosegam nove in nove uspehe. Še enkrat pa naj poudarim, da mi brez pomoči in podpore Aleša in mojih hčerkic ne bi uspelo. Veselim se novih izzivov, novih strank in prijateljev, ki jih spoznam skozi delo".

V Kozmetičnem salonu Ajna poleg kozmetične nege obraza, depilacije, nege nohtov, masaže in terapije telesa, izvajajo tudi Teenlifting stimulacijo mišic obraza in telesa, na katero prisegajo številne znane Slovenke.

V nadaljevanju pokukajte v čudovito oazo, v katero se tudi urednici Fashion.si vedno radi vračata.

V. J.

Foto: Kozmetični salon Ajna

ambient_1.jpgČudovit interier kozmetičnega salona Ajnatnl_skupna.jpgTeenlifting navdušenke (in bodoča navdušenka)