Najboljši način za spoznavanje s teenliftingom in microneedlingom

17. 1. 2020 // Wellness / Telo

Kozmetični salon Ajna, ki ga najdemo na Linhartovi 17 za Bežigradom v Ljubljani, ni le še en kozmetični salon, ampak je mirna oaza, v katero se boste z veseljem vedno znova vračale. V Kozmetičnemu salonu Ajna poleg depilacije, nege nohtov, masaže in terapije telesa, izvajajo tudi Teenlifting stimulacijo mišic obraza in telesa ter microneedling nego obraza.

Ta hip v salonu Ajna poteka posebna zimska akcija: pripravili so dva paketa, s katerima lahko maksimalno poskrbite za globinsko regeneracijo kože, beljenje pigmentacij, zmanjševanje gubic in s Teenliftingom za max čvrstost mišic obraza in lifting.

1. TEENLIFTING celega obraza 3x = 195€
od 15.1. do 29.2.2020

2. MICRONEEDLING nega obraza 3x = 300€
od 13.1. do 31.3.2020

Kombinacija obeh tretmajev - za najboljše rezultate!

Kaj je Teenlifting?

Teenlifting (trening + lifting + rehabilitacija + pomlajevanje + oblikovanje + elektrostimulacija mišic + stimulacija akupunkturnih točk) je uporaba fizikalne medicine v kozmetiki z istočasnimi rezultati v rahabilitaciji, terapiji in preventivi. Z aparatom za elektrostimulacijo, revitalizacijo mišic in stimulacijo akupunkturnih točk se dosegajo izjemni rezultati v pomlajevanju obraza, kot tudi pri zdravljenju migrenskih obolenj, glavobolov, sinusitisa, neuralgije, Bellove pareze (n. facialis), mialgije.

Na obrazu so s Teenliftingom stimulirane vse mišice. Rezultati so vidni že takoj po prvem tretmaju kot osvežitev obraza. Z vsakim nadaljnim treningom Teenliftinga se dosegajo vse boljši in vidni rezultati: dvigovanje obrvi in gornjih vek, zategovanje čela, izginjanje gub okoli oči, oblikovanje obraza, bolj polne in izbočene ustnice, izginjanje gub okoli ust (nazolabialna guba), zategovanje podbradka in vratu.

Kaj je Microneedling?

Je naravna in neinvazivna metoda za svežo, sijočo, napeto in vidno pomlajeno kožo. Iglična terapija je postopek za izboljšanje strukture kože in odpravljanje njenih nepravilnosti. Z drobnimi, kontroliranimi mikrovbodi sprožimo intenzivno regeneracijo kože. Z needlingom dosežemo višjo vpojnost visoko koncentriranih učinkovin v kožo. Microneedling deluje na principu mehanskega spodbujanja dermisa (kjer se nahajata kolagen in fibroblast). Postopek odpre kanalčke, ki omogočijo prodiranje visoko koncentriranih učinkovin in koktejlov globoko v kožo.

Sproži se proces celjenja, med katerim se spodbudi rastni faktor, posledica je sinteza kolagena in izgradnja normalne, zdrave mreže vezivnih in elastičnih vlaken. Poveča se debelina povrhnjice, koža je napeta in bolj prekrvavljena, videz pa pomlajen in svež. S terapijo dosežemo visoko prodiranje aktivnih kozmetičnih sestavin v kožo. Tekom procesa celjenja številnih miniaturnih vbodov v kožo se tvori nov visokokakovostni kolagen, elastin in hialuronska kislina, kar omogoča glajenje gub in izboljšanje čvrstosti kože na naraven način.

Na 041 293 991 oziroma info@salon-ajna.si lahko še danes rezervirate svoj termin za liftanje obraznih mišic in glajenje kože obraza!

V. J.

Foto: Dr. Cory Torgerson

1.jpg