Ne zamudite izjemne poletne akcije #naliftajse v salonu Ajna!

18. 7. 2019 // Wellness / Telo

V Kozmetičnemu salonu Ajna poleg kozmetične nege obraza, depilacije, nege nohtov, masaže in terapije telesa, izvajajo tudi Teenlifting stimulacijo mišic obraza, ki je vse od 8.7 do 10.8 na voljo po izjemni ceni 65€!

Kaj je Teenlifting?

Teenlifting (trening + lifting + rehabilitacija + pomlajevanje + oblikovanje + elektrostimulacija mišic + stimulacija akupunkturnih točk) je uporaba fizikalne medicine v kozmetiki z istočasnimi rezultati v rahabilitaciji, terapiji in preventivi. Z aparatom za elektrostimulacijo, revitalizacijo mišic in stimulacijo akupunkturnih točk se dosegajo izjemni rezultati v pomlajevanju obraza, kot tudi pri zdravljenju migrenskih obolenj, glavobolov, sinusitisa, neuralgije, Bellove pareze (n. facialis), mialgije.

S Teenliftingom platizme so stimulirane vse mišice obraza. Rezultati so vidni že takoj po prvem tretmaju kot osvežitev obraza. Z vsakim nadaljnim treningom Teenliftinga se dosegajo vse boljši in vidni rezultati: dvigovanje obrvi in gornjih vek, zategovanje čela, izginjanje gub okoli oči, oblikovanje obraza, bolj polne in izbočene ustnice, izginjanje gub okoli ust (nazolabialna guba), zategovanje podbradka in vratu.

TEENLIFTING CELEGA OBRAZA NA KRATKO:

zateguje čelo,

dviguje veke in odpira pogled,

zmanjšuje podočnjake,

dviguje lica,

poudarja brado in ustnice,

zmanjšuje podbradek,

napne lica in vrat.

Več informacij o Teenliftingu boste našle tukaj, na prvi tretma pa se lahko prijavite preko telefonske številke 041 293 991 oziroma e-maila info@salon-ajna.si.

V. J.

Foto: Ajna, Real Simple

11.jpg1.jpg