Nega telesa v salonu Ajna

1. 1. 2018 // Wellness / Telo

Podarite si pravo darilo za vstop v novo leto - nego telesa v salonu Ajna!

V salonu Ajna poskrbijo za razvajanje celotnega telesa, ki še kako prija po napornem decembru. V nadaljevanju smo pripravili kratek pregled po načinih razvajanja, ki jih lahko izberete in se končno tudi sami malce pocrkljate ...

Obloga telesa iz bele čokolade

Učinek čokolade na kožo je fantastičen. Kožo nahrani in obnovi ter izboljšuje elastičnost kože, upočasnjuje procese staranja. Koža postane čudovito mehka in svilnata. Vonjave s katerimi nas čokolada objame nas preplavijo z občutki neizmerne sreče in zadovoljstva.

Kokosov piling telesa

Naravni piling združuje harmonijo biološko pridelanega kokosovega masla, zrnca sladkorja, zdrobljene delce kokosa ter eksotičnega vonja. Piling odstrani odmrle kožne celice in pusti na koži bogat svilnat občutek.

Masaža s kokosovim maslom - predajte se užitkom in vonjem eksotike

Bogata tekstura masla bo vašo kožo nahranila in negovala ter s tem povečala njeno elastičnost. Zaradi majhne molekularne zgradbe se maslo hitro vpija v kožo ter s tem krepi podkožna tkiva. Deluje pomirjujoče in protivnetno ter blagodejno vpliva na kožne spremembe kot so vnetja ali ekcemi.

Anticelulitna masaža

Anticelulitna masaža je učinkovita metoda, s katero se lotimo odstranjevanja celulita. Po tehniki je masaža še najbolj podobna klasični švedski masaži, le da so prijemi bolj čvrsti in intenzivnejši.

Limfna drenaža

Z limfno drenažo pomagamo telesu, da vzpodbudi delovanje limfnega sistema v telesu. Le to skrbi, da telo očisti strupov in toksinov, ki se nabirajo v njem. Tehnike limfne drenaže imajo analgetični učinek (zmanjšujejo bolečino). Limfna drenaža krepi imunski sistem in deluje antistresno. Stranski učinki so lahko zaspanost in povečano delovanje mehurja, kar pa ni nič slabega, saj se s tem telo čisti. Limfna drenaža je torej zelo primerna metoda za razstrupljanje telesa tudi takrat, ko smo zdravi in nimamo ne zdravstvenih in ne kozmetičnih težav.

Klasična švedska masaža

Klasična masaža se zvaja se na goli koži, ki jo najprej naoljimo. Zajema celotno telo – prične se na hrbtu in končna pri trebušnih mišicah. Pri masaži se uporablja različne tehnike prijemov. Pozitivni učinki so fizične in psihične narave, saj se sprosti celotno telo. Masaža odpravlja stres, napetost in posledično tudi nespečnost. Mišicam se povrne moč, sklepi postanejo bolj gibljivi, otekline se zmanjšajo. Koža je po masaži voljna, elastična in odporna proti zunanjim vplivom.

Ayurvedska masaža

Ayurvedsk masaža ima številne prednosti, kot so: čiščenje telesa, tonifikacija telesa iz notranjosti proti zunanjosti, stimulira kožo, mišice, cirkulacijo in prebavni trakt, sprosti razum in uravnoteži živčni sistem. Masaža se izvaja s toplimi zeliščnimi olji po načelih indijske medicine.

Tuina masaža

Tuina masaža deluje na celo telo in sicer bodisi preventivno, bodisi rehabilitacijsko. Preventivno krepi imunski sistem. Zelo je učinkovita pri bolečinah v mišicah in sklepih. Predvsem se uporablja pri kroničnih bolečinah ter kroničnih stanjih kot so glavobol, migrene, nespečnost, utrujenost, slaba prebava, hujšanje, stres, mrzle noge, bolečine v križu, zadrževanje vlage v telesu, menstrualne težave, mišični krči in trzljaji, hipertenzija, hipotenzija in drugih. Učinkuje tako površinsko na kožo, mišice in tetive kakor tudi globinsko. Osnovna terapevtska orientacija je delovanje v smeri vzpostavljanja prostega pretoka energije (Qi) v globljih energijskih kanalih (meridianih).

Več o ponudbi kozmetičnega salona Ajna, ki ga redno obiskujejo številne znane Slovenke, si lahko preberete tukaj.

V. J.

Foto: Salon Ajna

ajna_beauty_1.jpg