Priprave na pomlad: Kako do napete kože celega telesa?

15. 2. 2018 // Wellness / Telo

Prihaja pomlad, kar pomeni, da bomo kmalu smuknile v oblačila, ki bodo odkrila naše noge, roke, trebuh, ... Da se bomo v svoji koži karseda dobro počutile, smo v nadaljevanju pripravili lepotni vodič, s pomočjo katerega bomo v naslednjih nekaj mesecih učvrstile kožo celega telesa. Pa poglejmo ...

Poleg redne vadbe – na primer plankanja – lahko za lepšo in bolj čvrsto kožo poskrbimo tudi s pravilnim prehranjevanjem in nego.

Zaužijmo več pšeničnih otrobov, bučnih in sončničnih pešk, saj vsebujejo magnezij, ki uspešno napada maščobne celice.

Prav tako se uspešno bori proti maščobam C vitamin. Najdemo ga v agrumih in papriki.

Pomarančna koža je velikokrat posledica zakisanosti telesa. Telo razstrupimo z instantnimi bazičnimi napitki in detox smoothiji.

Tudi Taurin zmanjšuje vidnost celulita. Nahaja se v školjkah, rakih in mesu.

Voda pripomore k odvajanju strupov iz telesa. Na dan je popijte vsaj dva do tri litre!

Poleg vadbe in ustrezne prehrane lahko videz kože izboljša tudi posebna nega. Kožo na poletje pripravimo s suhim ščetkanjem ali pilingom, ki naj mu sledi nega z mlekom za telo s sposebnimi učvrščevalnimi učinkovinami. Mi bomo uporabili Afroditino 100% SPA mleko za telo Firming Therapy, ki z sinergijo izjemnih rastlinskih izvlečkov amazonskega deževnega gozda izboljša elastičnost in tonus kože, spodbuja nastajanje kolagena in pospešitev mikrocirkulacije v koži. Po redni uporabi je koža čvrsta in nahranjena, celulit pa veliko manj opazen.

V. J.

Foto: Pinterest, Afrodita

3.jpg1.jpgAfroditino 100% SPA mleko za telo Firming Therapy2.jpgAfroditina 100% SPA linija