Stran z dlačicami na obrazu!

19. 11. 2016 // Wellness / Telo

Ker v lepotnem svetu velja, da so dlačice na ženskem obrazu zaželene samo v obliki dooolgih trepalnic in (ta trenutek) močnih obrvi, je potrebno vse ostale dlačice - zalizce, odvečne lase ob lasišču, brčice in dlačice na bradi odstraniti. Če še vedno niste odkrile 'svoje' metode in nerade obiščete lepotne salone, naj vam zaupamo, katera domača metoda za odstranjevanje nezaželenih dlačic na obrazu je najučinkovitejša ...

Puljenje dlačic s pinceto

Če za odstranjevanje dlačic uporabljamo pinceto, dlačico s pinceto primemo blizu korena in izpulimo v smeri rasti. Postopek je srednje boleč in zamuden. Z dlačicami bomo na ta način opravile za do približno pet tednov. Če se dlačica med puljenjem strga, se lahko pozneje vrašča v kožo.

Voskanje

Vosek nanesemo na predel, posut z dlačicami, in nanj položimo trak za voskanje. Tega nato hitro potegnemo v nasprotni smeri rasti dlak. Z voskanjem lahko na hitro opravimo z večjimi površinami, postopek pa bo potrebno ponoviti po približno štirih tednih (odvisno od hitrosti rasti dlačic - za uspešno voskanje morajo biti dlačice dolge vsaj pol centimetra). Med neprijetnimi posledicami voskanja so vraščene dlačice, vnetja, mozolji, ...

Epilacija z laserjem

Čeprav epilacija z laserjem običajno poteka v lepotnem salonu, lahko s sodobnimi pripomočki, kot je Philipsova Lumea, ki jo lahko kupimo tukaj, nadležne dlačice na obrazu odstranimo kar v varnem zavetju lastnega doma. Philips Lumea Prestige je najučinkovitejša brezžična rešitev s tehnologijo in čudežno preprečuje ponovno rast dlak po obrazu in telesu. Nežni svetlobni impulzi, ki jih uporabljamo redno, vsak dan ohranjajo svileno gladko kožo - tudi na najbolj občutljivih predelih. Philipsove raziskave so pokazale znatno zmanjšanje števila dlak že po štirih dvotedenskih postopkih, ko je koža postala gladka in neporaščena. Te rezultate pa ohranjamo tako, da po potrebi ponavljamo postopek. Čas med postopki se lahko razlikuje glede na ponovno rast dlak. Čeprav večjih negativnih posledic epilacije ni, se na občutljivi koži po postopku lahko pojavi rahla rdečica.

V kolikor razmišljate o tem, da bi si praznike polepšale s tovrstno napravo, pokukajte na Big Bangovo spletno stran, kjer vas čaka promocijska akcija, ki omogoča nakup Philips Lumee povsem brez tveganja. Če izdelek ne bo izpolnil vaših pričakovanj, vam po 100 dneh preizkušanja jamčijo vračilo kupnine.

V. J.

Foto: Philips

1.jpeg