Top 10: poletje 2018

10. 9. 2018 // Kolumne / Fashion.si

Ker sodobne urbane in modno ozaveščene ženske nadvse rade preizkušamo, okušamo in doživljamo nove trende na področju mode, lepote, zabave, kulture, gastronomije in potovanj, sva Irena Lušičić (glavna in odgovorna urednica) in Valentina Jarc (izvršna urednica) pripravili uredniško kolumno ‘Top 10’, ki naj vam v obliki inspirativnega nakupovalnega vodiča služi kot vir inspiracije za še bolj kakovostno in izpolnjeno življenje.

Tokrat vam predstavljava top 10 stvari, ki so nama popestrile brezskrbne poletne mesece ... <3

Ireninih top 5

Medexova serum in krema za obraz Beesecret. Ker poleti bolj kot na make up stavim na sijočo in zdravo polt, ki ne potrebuje pudra, z njima pa se pridno izogibam tudi prezgodnjim gubicam.

Pri Artdecu so me to poletje navdušili z obstojnimi laki za nohtke Color & Care, ki nohte tudi negujejo in jim vračajo trdnost, kar se mi zdi poleti, ko so moji nohti redno v morju, zelo pomembno.

Pri Melon & Lime so me navdušili s prvo povezano podlogo za jogo na svetu, ki ni samo izjemno udobna in pametna, ampak tudi reciklabilna. Resnično mi je polepšala poletna jutra, ki so bila z njo še bolj zen!

Ikona Ljubljana ima poleg izjemnih modnih kosov in lepotnih produktov, ki jih ta trenutek dobimo po izjemno znižanih cenah, tudi izdelke za dom znamke The Laundress, ki zadovoljijo tudi najbolj petične gospodinje! Mmmmm, kako neverjetno diši moj dom zadnje čase!

Poletna kolekcija Comma je bila vse, kar sem potrebovala minulo poletje, zato komaj čakam, da pobrskam po njihovi najnovejši jesenski kolekciji in se pripravim na nadvse modno jesensko obdobje!

Valentininih top 5

Medexovi medki s sporočilci za lepši dan. Obožujem jih tako v maski za obraz kot v ovseni kaši ali na kruhu. Njami!

Z Artdecovimi paletkami Mix & Match smo vedno pripravljene na vse priložnosti. Svojo paletko, v katero sem uvrstila svoje najljubše senčke za dnevni in večerni look, imam vedno v svoji torbici!

Svoje prijateljice rada obdarujem kar tako. Ker jih imam enostavno rada. To poletje sem jim podarila dišavo Oriflame Friends World, ki je resnično nekaj posebnega!

Afroditina nova Marmelada, ki ima po novem zaščitni faktor 10, je bila moja najljubša spremljevalka na plaži. Moja porjavela polt še nikoli ni bila tako obstojna, koža pa tako razvajana in mehka!

Festival Urbano Dejanje mi je ponovno polepšal avgustovske dni, ki sem jih preživela v mestu. Teh nekaj dni izjemne glasbe, dobre hrane in urbanega dogajanja bom pomnila še dolgo v jesen!

I. L & V. J.

Foto: Klemen Razinger, Irena Lušičić, Valentina Jarc, Mark Kucler (Urbano Dejanje)

1.jpgscreen_shot_2018-09-08_at_15_50_26.jpgBeesecret serum & krema za obraz
comma, artdeco, oriflame, afrodita, medex, ikona,