JOICO Obraz leta 2017 je Ula Furlan

28. 2. 2017 // Lepota / Novosti

V četrtek, 23. februarja 2017, je JOICO Slovenija pripravil dogodek ob zaključku natečaja JOICO Obraz leta 2017 in nas ponovno spomnil na vrhunske izdelke za nego in barvanje las mednarodne kozmetike JOICO, ki uteleša užitek v zdravih laseh.

Dogodek se je odvil v Tjasha frizersko-brivskem salonu na Štefanovi 6 v Ljubljani, zbrane povabljence sta nagovorila Borut Marinko iz marketinga v podjetju Boko, iz podjetja Boko, d.o.o., ki zastopa in uvaža blagovno znamko JOICO in Tjaša Železnik, vodja izobraževanja frizerjev in tehnična pomočnica pri JOICO Slovenija.

Med obiskovalci dogodka smo opazili lepotno strokovnjakinjo Ajdo Sitar, navdušenca nad modnimi trendi Nejca Simšiča, lepotno in modno blogerko Niko Veger, blogerko Aleksandro Rose in znane urednike, novinarje, stiliste in druge blogerje.

JOICO Obraz leta 2017

Na dogodku so razglasili zmagovalko natečaja JOICO Obraz leta 2017, ki so ga pripravili v JOICO Slovenija: to je Ula Furlan, simpatična televizijska voditeljica in igralka ter povezovalka številnih prireditev, ki premore karizmo, optimizem, vedrino in se zaveda, da so lepi lasje pomemben del zunanje podobe.

Ula lepo skrbi za svoje dolge lase, pri tem so ji v pomoč tudi nadvse kakovostni, inovativni izdelki blagovne znamke JOICO, ki poskrbijo, da so njeni lasje še bolj zdravi in videti še boljše. Ula Furlan odlično uteleša vrednote blagovne znamke JOICO, zato so v podjetju Boko, d.o.o. zelo veseli sodelovanja z njo, pa tudi Ula svojega navdušenja nad rezultatom natečaja ne skriva.

JOICO Slovenija in Ula bosta vsak mesec predstavila najbolj vroče izdelke za nego las. Njene lase bodo v Tjasha salonu redno negovali in skupaj bodo poskrbeli, da bo imela vedno pri roki izdelke, ki ji bodo pomagali, da bo pripravljena na vsak službeni ali zasebni izziv. Z Ulo, ki je dinamična oseba z veliko idejami, bodo obiskali nekaj vidnejših dogodkov s področja frizerstva in raziskali najnovejše trende.

V nadaljevanju preverite, kako smo se imeli na druženju v frizerskem salonu Tjasha ...

PR

screen_shot_2017-02-27_at_13_15_34.jpgjoico-obraz-leta-01.jpg