Kylie Skin by Kylie Jenner: Kako je videti Kylie Jenner brez ličil?

13. 5. 2019 // Lepota / Novosti

Kylie Jenner je s svojimi Lip Kiti zgradila lepotni imperij, ki jo je privedel do nepredstavljivega bogastva. 21-letna miljarderka pa se je letos odločila še za korak naprej in poleg nadvse uspešne make up linije ustvarila tudi negovalno linijo Kylie Skin.

Prva kolekcija produktov Kylie Skin navdušuje z embalažami v milenijsko pink odtenku, produkti pa ne vsebujejo glutena, sulfatov, parabenov in so živalim prijazni. Na voljo so: čistilna pena, piling, tonik, vlažilna krema, serum z vitaminom C in krema za okoli oči. Cene posameznih produktov se gibajo okoli 20 ameriških dolarjev, celoten set pa je na voljo za 125 dolarjev.

Poudariti je potrebno, da so vsi produkti veganski, večina produktov - z izjemo tonika in čistilne pene - ne vsebuje parfuma, tonik pa ne vsebuje alkohola. Krema za okoli oči vsebuje sestavine, kot so zeleni čaj, ekstrakt granatnega jabolka, kafein in vitamin E. Vlažilna krema je narejena iz karitejevega masla, ekstrakta pomarančne lupine in vsebuje zaščito pred "modro svetlobo". Medtem ko je prva kolekcija primerna za vse tipe kože, Kylie napoveduje tudi linije za specifične tipe kože, na primer k aknam nagnjeno kožo, suho, preobremenjeno in mastno kožo.

Kylie Skin by Kylie Jenner bo uradno na voljo na spletni strani Kylie Skin od 22. maja dalje.

V. J.

Foto: Instagram, Hypebae

1.jpgscreenshot_2019-05-13_at_12_31_15.jpg