Napreden tretma, ki zmanjša opaznost izraznih gubic in pomaga preprečevati nastanek novih

5. 10. 2018 // Lepota / Novosti

Z veseljem vam predstavljamo novo rešitev proti staranju Artistry Intensive Skincare iz Amwaya, napreden tretman z vitaminom C in hialuronsko kislino, posebej zasnovan za globoke izrazne gube, ki nastajajo zaradi prostih radikalov in ponavljajočega se krčenja mišic, do katerega pride, ko se smejete, namrščite in mežikate.

Nova formula, ki jo je navdihnil postopek injiciranja polnila iz pokrovčka, prinaša zelo visoko raven zaščite vitamina C, poleg tega pa še učvrstitveno moč hialuronske kisline. Ta nova formula, ki klinično dokazano vidno zmanjša in popravi videz vseh večjih izraznih gub, kot so gubice okoli oči, smejalne gubice in gubice na čelu, vašemu vsakodnevnemu režimu nege kože doda moč glajenja gub in obnovitev elastičnosti.

To je inovativen tretma s 100 % čistim vitaminom C, ki se hrani v prvem inovativnem aktivacijskem pokrovčku Artistry in ohranja čistost in zmogljivost vitamina C, dokler ga doma ne zmešate sami. Izrazne gube zmanjša z dvema zmogljivima tehnologijama:

  • Mešanica hialuronske kisline Bi-Action poveča vlago, da učvrsti kožo, in deluje na več ravneh, da pomaga pri naravni izgubi hialuronske kisline, ki lahko poudari videz izraznih gub.
  • Takojšnja učvrstitev v zgornjih plasteh: Večji »visokomolekularni« filamenti hialuronske kisline poskrbijo za takojšen učinek učvrstitve v zgornjih plasteh površine kože.
  • Vlaga in prožnost globoko v spodnjih plasteh: Drobcena »nizkomolekularna« hialuronska kislina poveča in uravnovesi ravni vlage v koži, zaradi česar koža sčasoma postane bolje hidrirana in prožnejša.
  • Kompleks Vita-C je domiselna mešanica 100 % čistega vitamina C iz izvlečka češnje acerola, ki prihaja z največjega posestva za gojenje češnje acerola, ki je v lasti Amwaya, na svetu.

Nova formula pomaga utrditi kožo, zmanjšati izrazne gube in poskrbi, da je koža v trenutku videti bolje. Za več informacij obiščite: http://www.amway.si.

V. J.

Foto: Artistry, Byrdie

2.jpgart_v2_social_12_300dpi.jpg