Osvežujoča nega, ki bo vašo kožo navlažila in ji povrnila zdrav sijaj

18. 5. 2016 // Lepota / Novosti

Če je koža videti medla in utrujena, ji verjetno primanjkuje vlage. Koža je lahko dehidrirana zaradi notranjih in zunanjih vzrokov kot so bolezni, starost, slabo kroženje vode med celicami, pitje premajhne količine vode, premalo sadja in zelenjave, suh zrak, vročina, agresivni izdelki za čiščenje kože, trda voda, preveč ličil na obrazu, kava, začimbe, tobak. Ohranjanje optimalne stopnje navlaženosti kože je torej celosten proces, ki pa ga nedvomno lahko izboljša ustrezna vlažilna nega obraza.

Melvitini strokovnjaki so v laboratoriju za ekstrakcije razvili edinstven postopek za pridobivanje vrtničnega poparka, izjemno bogatega z antioksidativnimi polifenoli, minerali in sladkorji, ki pomagajo ohranjati pravo količino vlage v koži. Posušene cvetove ekološke stolistne vrtnice so namočili v vroči vodi in uporabili nežen ultrazvok, da so se iz lističev sprostile aktivne sestavine, nato pa so znanstveniki to vodo filtrirali. S tem postopkom so pridobili poparek, ki vsebuje višjo koncentracijo aktivnih sestavin kot običajni izvleček. Njegova vlažilna moč je razkrita v Vlažilni dnevni kremi za obraz, ki poskrbi za celodnevno intenzivno vlaženje ter naredi polt svežo in sijočo.

Izdelki iz kolekcije Rožni nektar s posodobljenim videzom embalaže in izboljšanimi formulami sestavljajo osvežujoč ritual, ki bo vašo kožo navlažil in ji povrnil zdrav sijaj.

Že na voljo v spletni trgovini www.melvita.si, Nami, Maxiju in na prodajnih mestih Müller.

PR

melvita_rozni_nektar_za_obraz.jpgmelvita_vlazilna_bb_krema_40_ml_img.jpgVlažilna BB krema