Brezčasna vrtnica v odišavljanje vnaša razigranost

22. 2. 2019 // Lepota / Novosti

Priljubljena lepotna znamka L’OCCITANE sledi lepotnim trendom, zato ni čudno, da je v svojo spomladansko kolekcijo vključila tudi brezčasno vrtnico. Dišavne notne vrtnice so med vsemi parfumskimi sestavinami najslavnejše. Predstavljajo ljubezen, romanco, strast in ženstvenost – pa tudi romantično Provanso, ki bi jo še kako rade obiskale.

L’OCCITANE že od nekdaj obožuje brezčasno eleganco vrtnice. Sedaj je v novi dišavni kolekciji Vrtnica ujel bistvo provansalske vrtnice in osvetlil njen mladostni značaj, ki v odišavljanje vnaša razigranost: s spremljajočimi dišavnimi vodicami lahko dišavo prilagodite svojemu razpoloženju.

Kako jo boste nosili?

Vsi izdelki so na voljo v trgovinah L’OCCITANE in v spletni trgovini!

V. J.

Foto: L’OCCITANE

nova_mladostna_kolekcija_vrtnica-img_02.jpgdisavna_vodica_naval_sproscenosti_50_ml_03.jpgDišavna vodica Naval sproščenosti, 50 ml. Dišavna vodica Naval sproščenosti je tako pomirjajoča kot sproščen globok vdih. Ta sproščajoča cvetna kompozicija razkriva kristalno čiste vodno-sadne tone in note nežne bele potonike. Cvetna vodica stolistne vrtnice se prepleta z naravnima izvlečkoma iz kamilice in provansalske sivke ter tvori dišavo, ki preprosto izžareva mirnost. Nosite jo lahko samostojno ali v kombinaciji z Eau de Toilette Rose – Vrtnica za personalizirano dišavo. Cena: 35,60 €