Z novo dišavo za ženske s.Oliver smo pripravljeni na poletje!

15. 3. 2018 // Lepota / Novosti

Z novo dišavo za ženske s.Oliver Feels Like Summer smo pripravljeni na poletje! Svež in sadni, cvetlični in nežen – vonj spominja na neobremenjen dan na jadrnici. Letnemu času primerno je znamka s.Oliver Fragrances z mornarskim videzom pripravljena na stilsko potovanje v najlepši letni čas. Popolna za vse, ki imajo radi lahkotnost poletja in si želijo ta občutek ujeti tudi v svojo dišavo.

Poletje ... je hrepenenje po dopustu, toplih večerih in slastnih koktejlih na pomolu. In seveda po ustrezni dišavi – saj vsako poletje prinese svoje lastne spomine, svoj lasten mali svet vtisov, arom in barv. Nič ne more bolje ujeti tega posebnega vzdušja kot dišava, ki vas spremlja dan za dnem. Na vroč poletni dan vas dišava s.Oliver Feels Like Summer osveži na nov in presenetljiv način. Lahka kot peresce in živahna – tako kot poletje 2018!

Zgornja nota je kot svež vetrič v toplem poletnem dnevu: grenivka, limona in bergamotka osvežijo in poživijo čute. Zaradi cvetlične, ženske srčne note je s.Oliver Feels Like Summer idealna dišava za ženske, ki sledijo trendom. V spodnji noti aroma nežno izzveni. Kompozicija, polna poletne lahkotnosti, ki je obenem očarljivo ženstvena.

Vzorec sidra, rdeči poudarki in modro-bele črte poudarjajo mornarski stil. Mornarski slog ni primeren samo za promenado ob morju, pač pa prinaša počitniško vzdušje in dobro voljo tudi v vsakdanjik.

s.Oliver Feels Like Summer je od maja 2018 na voljo v izbranih trgovinah in drogerijah.

Več informacij:

www.soliver-fragrances.de
www.facebook.com/soliverfragrances.

V. J.

Foto: s.Oliver

s_oliver_feels_like_summer_mood_11.jpgOmejena izdaja Eau de Toilette, 30 ml, 17,75 eur.s_oliver_feels_like_summer_mood_09.jpgOmejena izdaja Eau de Toilette, 30 ml, 17,75 eur.