Zamrznite svoja leta …

10. 10. 2015 // Lepota / Novosti

Estetska kirurgija je vedno bolj na pohodu in vse več žensk, pa tudi moških se odloči svojo samozavest izboljšati s pomočjo medicine. Tovrstna upočasnitev staranja pa kljub vsemu s seboj prinaša nekaj nevarnosti in tveganj, zato se vedno več ljudi odloča za naravnejše oblike ohranjanja mladosti. Poleg dobrih genov in zdravega načina življenja pa moderna ženska potrebuje še nekaj več. Sodobna znanost zato vedno znova išče inovativne ter naravne rešitve za nego kože. Ponuja nam možnost, da izboljšamo svoj videz brez lepotnih operacij ter na povsem naraven način povrnemo in dvignemo samozavest.

V tem duhu je nastala blagovna znamka NOÉMIE COSMETICS, ekskluzivna vrhunska francoska kozmetika, ki glede kakovosti ne pristaja na kompromise. Z uporabo napredne tehnologije so strokovnjaki Noemie Cosmetics v laboratorijih na inovativen način uspeli povečati učinkovitost najboljših aktivnih sestavin naravnega izvora. Ustvarili so novo age-delay orožje, imenovano FROZEN BTX GEL CREAM za boj proti gubicam z »zamrznitvijo«, ki se neposredno zgleduje po cryonics-u.

Frozen btx gel cream so ustvarili s pomočjo unikatne in inovativne formule, ki uporablja posebno tehnologijo aktivnih sestavin za naraven učinek liftinga. Zagotavlja edinstven občutek takojšnje napetosti kože in hlajenja z globinskim vlaženjem. Kremni gel gladi izrazne gubice, in preprečuje, da bi se spremenile v vidne in globoke gube. Poživljajoče učinkovine izvlečka korenine bajkalske čeladnice in soka sirka spodbujajo obnavljanje kožnih celic, hkrati pa vlažijo, mirijo ter povečujejo elastičnost in čvrstost kože. Z redno uporabo kremnega gela, ki je dermatološko testiran, je koža bolj gladka in na videz mlajša.

Več na www.noemiecosmetics.com

Foto: PR

uvodna.jpgunnamed_2.jpg