dm-ovi lepotni trendi za modno jesen

9. 10. 2017 // Lepota / Trendi ličenja

Spoznajte vse najnovejše trende ličenja in make up novosti, ki so jih to jesen za vas pripravili pr dm-u. V kolikor se odločite ustvariti enega izmed njih, si pri ličenju dovolite veliko dozo ustvarjalnosti, saj je ličenje igra brez meja. Ne pozabite izkoristiti tudi 30% popust na izbrana ličila za 10 točk, ob nakupu ličil nad 25€ pa boste prejeli še prikupen dežnik za mokre jesenske dni v čisto blogerskem stilu. Obiščite dm prodajalne in tokrat vi določite pravila ter sami ustvarite svoj trend!

Tokrat vam predstavljamo 3 odlične videze za nadvse modno jesen. Katerega boste izbrale danes?

90. so nazaj!

Čokoladno rjave ustnice

Večna rdeča šminka je dobila močno konkurenco, saj se to jesen vrača lepotni trend rjave šminke, ki je že kraljevala v 90-ih letih. Tekstura rdečila ni pomembna, poskrbite le, da najdete pravi odtenek. Temnolaske posegajte po temnejših odtenkih tople rjave in mahagoni barve, svetlolaskam pa bo bolj pristajala karamelno rjava.

Obratni eyeliner na očeh

Našli ga boste tudi pod tujko »reverse eyeliner«. Gre namreč za strogo eyeliner črto pod očesom, s katero bo vaš pogled še bolj zapeljiv in dramatičen. Za dvojni učinek dramatičnosti lahko črto zarišete tudi na zgornji veki in črti v kotičku očesa povežete skupaj. Za lepši učinek obratnega eyelinerja podočnjake prekrijte s korektorjem. L'Oréal true match korektor 2R nudi dobro prekrivnost, kože pa ne izsuši, zato je idealen za prekrivanje temnih podočnjakov.

Instagram obrvi

V preteklosti so bile v modi populjene, ozke obrvi, v obliki tanke črte, trenutni modni trendi pa narekujejo pravo nasprotje. Kakšne so? Goste, debele, zapolnjene in do potankosti urejene. Z eno besedo - popolne.

Kako do popolnih Instagram obrvi:

1. Z glavničkom za česanje počešite obrvi v smeri rasti, rahlo navzgor.

2. S svinčnikom za obrvi zarišite ostro črto pod in nad obrvjo v ravni liniji in jo rahlo zabrišite v obrvi. Stranski lok naj bo rahlo privzdignjen.

3. Na obrveh zapolnite manjkajoče predele s tankim svinčnikom in v smeri rasti dlačic zarišite nove ali pa jih zapolnite z mat senčilom v barvi obrvi.

4. Na koncu zunanjo linijo obrvi pobarvajte s korektorjem in natančno ločite mejo med veko in obrvjo.

Pri ličenju si pomagajte z novo paleto senčil za oblikovanje obrvi Max Factor Brow in krtačko za obrvi Brow shaper.

Monokromatični videz

Monokromatični make up videz lahko ustvarite zelo enostavno in hitro, le z enim odtenkom barve. Izberite vašega najljubšega, ki pristaja vašemu podtonu kože in enak odtenek nanesite na veke, lica in ustnice.

Nova Maybelline The burgundy bar paleta senčil za veke prinaša čudovite jesenske odtenke, med katerimi se lahko odločite za enega, ki ga nanesete na veke in lica. Uskladite ga z rdečilom za ustnice v istem odtenku. Če želite, da bo vaše rdečilo obstojno kar 16 ur, izberite Maybelline Superstay ink mat rdečilo za ustnice. Z ošiljenim aplikatorjem ga boste lahko natančno nanesli. Monokromatični videz najbolje izgleda v rjavi, rdeči, roza ali bež barvi. To sezono je posebej priljubljena temna vinsko rdeča, ki rahlo prehaja že v rjavo.

V. J.

Foto: dm

dsc_5839.jpg90. so nazajdsc_5465-3.jpgInstagram obrvidsc_6444-2.jpgMonokromatični trend