Hitre lepotne preobrazbe

7. 8. 2021 // Lepota / Trendi ličenja

V hitre lepotne preobrazbe je težko verjeti. Vendarle pa, ko jih preizkusimo, spremenimo mnenje in jih vzamemo za svoje za vedno. Seveda tu ne govorimo o celovitih lepotnih preobrazbah od glave do pet, ampak o tistih, ki so zasnovane tako, da v minuti preidemo iz poslovnega v večerni videz. Četudi vam morda na začetku vzamejo kakšno minuto več, jih boste z vajo hitro obvladali in kmalu za njih porabili zgolj kakšno minuto. Kakor koli že - rezultati vam bodo zagotovo zelo všeč!

Poživite barvo ustnic

Ena najlažjih enominutnih lepotnih preobrazb je zamenjava šminke. Za to hitro obrišite ustnice s krpo za odstranjevanje ličil. Na ustnice namažite malo korektorja in nanesite plast svetle ali drzne šminke. Živahni toni pomagajo posvetliti zobe in naredijo ustnice bolj polne. Videz zaključite z bleščečim sijajem za sijoč nasmeh. Korektor pomaga, da šminka na ustnicah ostane dlje, zato vam je ne bo treba znova nanašati.

Osvetljevanje

Verjetno ste že slišale za poudarjanje obraznih linij z osvetljevalcem in ga morda to veščino že izvajate vsak dan. Ta hitri lepotni trik drastično spremeni naš videz. Po nanosu BB kreme ali najljubše podlage obraz rahlo poudarimo v obliki srca. Linije osvetljevalca naj se začnejo tik nad vašimi obrvmi in končajo na točki nad vašimi ustnicami.

Odprite oči

Po dolgem delovnem dnevu so naše oči videti vse prej kot svetle in odprte. Hitro odpravite težavo s krpo za odstranjevanje ličil, ki se nahaja okrog oči. Pod oči nanesite sijoč korektor in ga dobro vtrite. Nanesite svetlečo senco in maskaro za podaljševanje trepalnic. Če potrebujete dodaten zagon, dodajte tanko črto bleščeče ali bele podloge. Ko se tega priučite, vsak korak traja le približno 10 sekund.

Barvite oči

Če želite hitro spremeniti videz vaših oči, v roke vzemite tekočo podlogo za oči v živi barvi. Najbolje se obnesejo kovinski odtenki. Začnite s tanko črto na veki v kotičku očesa. Postopoma odebelite črto do sredine veke in jo spet zožite tik pred zunanjim kotičkom očesa. Takšno ličenje očem doda osvežilen pljusk barve.

Lepo poudarjene obrvi

Neurejene obrvi lahko uničijo še tako dobro ličenje. Če nimate časa za previdno urejanje, odvečne dlake okoli obrvi enostavno pobrijte. Nato okrog obrvi nanesite korektor. Obrvi potemnite s svinčnikom za obrvi in ​​s krtačko nanje nanesite nekaj utrjevalnega gela. Tako boste v minuti dosegle videz popolnih obrvi.

Zakrijte narastek

Nimate časa za barvanja narastka? Tudi to se lahko zgodi. V drogeriji kupite komplet za barvanje narastka in ga imejte vedno pri roki. Običajno se takšen produkt, ki deluje kot nekakšna maskara za lase, hitro izpere, vseeno pa reši marsikater trenutek, ko bi se drugače počutile slabo.

Spremenite pričesko

Nosite prečko na sredi glave? Zvečer si lase počesite na stran, jih zaližite in spnite z okrasnim glavničkom. Druga od hitrih preobrazb pričeske je zalizana figa, elegantno speta na zatilju. Tretja bi bila lahko romantična kita. Tako boste v minuti videti povsem drugače!

V. J.

Foto: Allwomenstalk

1.jpeg