Lepotni triki za pravilno ličenje tankih ustnic

21. 6. 2024 // Lepota / Trendi ličenja

Če se ne počutite dobro v lastni koži, ker se debelina vaših ustnic ne ujema s polnimi in popolno našminkanimi ustnicami iz mnogih lepotnih kampanj, bodite brez skrbi. Obstajajo namreč različni triki ličenja, s katerimi je mogoče tanke ustnice naličiti tako, da delujejo naravnost sočno. Sledite našim nasvetom in vaše ustnice bodo videti bolj polne!

Izogibajte se temno rdeči šminki

Čeprav obožujemo temno rdečo šminko, se zavedamo, da ta zgornjo ustnico prej pomanjša kot pa poveča. Namesto temnih tonov uporabite nude in nežno rožnate odtenke!

Svinčnik za ustnice je vaš najboljši prijatelj

Svinčnik za ustnice v naravni barvi ustnic naj postane vaš najboljši prijatelj. Z njim zgornjo ustnico obrobite rahlo nad robom in nato ustnice pobarvajte v celoti.

Kremna šminka

Namesto mat šmink videz dokončajte s kremasto šminko v nude/rožnatem odtenku, ki bo ustvarila sočen naraven videz ustnic.

Glos

Tudi glos v nude/rožnatem odtenku bo pričaral iluzijo polnejših ustnic. Še bolje, če ga naneste na našminkane ustnice, in sicer na sredo zgornje in spodnje ustnice. To bo ustvarilo fascinanten 3-D efekt.

Senčilo na ustnicah

Če želite še več, na kupidov lok nad zgornjo ustnico nanesite še nekaj senčila v barvi šampanjca!

Rdeča šminka

Če ste vseeno velika ljubiteljica rdeče šminke, naj bo 'napaka' pri obrobi ustnic še večja - s svinčnikom v enaki barvi kot je izbrana šminka, obrobite rob ustnic in nato s šminko našminkajte celotno površino ustnic. V sredino vsake ustnice kapnite nekaj prosojnega glosa in občudujte vaše ustnice, ki sedaj izgledajo kot tiste iz reklame!

V. J.

Foto: Unsplash / Amir Seilsepour

amir-seilsepour-_haafd1ucfk-unsplash.jpg