Najbolj vroči make-up trendi za pomlad 2017

16. 3. 2017 // Lepota / Trendi ličenja

Pomlad se približuje z bliskovito hitrostjo in čas je, da osvežimo svojo torbico z ličili. Ne le s klasičnim bronzerjem in lahkotnejšim pudrom, ampak tudi z zadnjimi 'must have' produkti, ki so jih za takšne oklicali umetniki ličenja, ki na področje modnih pist z vsako novo sezono vnašajo spremembe in svežino. Čeprav obožujemo klasiko in svoje najljubše produkte, ki jih ne bi zamenjale za nič na svetu, si v življenju tudi me želimo prav tega, svežih sprememb, ki v naše življenje prinesejo nov zagon in veselje. Takšne pa so tudi najbolj prepoznavne slovenske blogerke, ki dnevno spremljajo nove trende in navdušeno preizkušajo novosti, svoja prepričanja in izkušnje pa delijo preko svojih blogov. Pri drogeriji dm so se pri snovanju spomladanske kampanje odločili povezati z njimi in jih povprašali o njihovih najljubših produktih in aktualnih make up lookih za letošnjo pomlad in poletje.

Prav tako so v času med 28. februarjem in 3. aprilom 2017 poskrbeli za 30% popust na ličila za 10 točk in pester izbor make up izdelkov, s katerimi bomo lahko poustvarile predstavljene spomladanske look-e.

Lea Filipovič je lepotna blogerka, ki nas navdušuje s svojo energijo in ki redno objavlja lepotne nasvete in trike za dekleta in ženske vseh generacij. Ker prisega na barve in eksperimentiranje z ličili, za to pomlad svetuje, da svojo make up torbico dopolnimo z energičnimi in seksi zelenimi ter oranžnimi odtenki. Sama prisega na BeYu produkte.

Tesa Jurjaševič predlaga, da to pomlad v svoj make up look združite lepoto, glamur in modo. 'It look' te pomladi sta po njenem mnenju gotovo močna in opazna šminka - za to pomlad je izbrala visoko pigmentirano vijolično mat tekoče rdečilo Deborah Fluid velvet št. 09.

Ajda Sitar, ki je prava zagovornica lepe in naravne polti ter vsekakor blogerka, ki stavi na kvaliteto izdelkov, je za dm zaupala, kako spomladi svojo polt, ki je čez zimo postala bolj svetla in bleda, pripravi na novo sezono in z makeupom doseže naravnost sijoč videz. Tega je ustvarila z Loreal Infallible tekočo podlago, osvetljevalcem in paleto rdečil za lica.

Eva Ahačevič nam za letošnjo pomlad predlaga, da naj barva fuksije ne lepša le našega vrta, ampak tudi naše ustnice. V kombinaciji z nežno naličenimi očmi bomo ustvarile popolno kombinacijo ljubkosti, svežine in romantike. Zaljubljena Eva je lahki podlagi dodala rožnato obarvana lica, ustnice pa poudarila z rdečilom Max Factor v barvi fuksije.

Eva C. Zimet je predstavila glamurozen make up z rdeče preproge, ki ni bil še nikoli tako dosegljiv in enostaven! Evin videz boste dosegle, če boste rjavo zlato zasenčenim očem privoščile ekstra črno Rimmel Wonderfull Volume maskaro, ki bo vaše trepalnice podaljšala in jim dodala volumen. Čarobnemu pogledu za piko na i dodajte še rdečo šminko Rimmel 500 take the stage the only one matte in diva v vas bo rojena!

Katja Grudnik je predstavila modni videz, za katerega potrebujete dobro maskaro, strobing stick in rdečo šminko Maybelline, ki si jo lepotička privošči prav vsak dan, ne glede na priložnost. To pomlad med trendi zagotovo kraljuje rdeča šminka, ki naj v make up torbici ne čaka le na posebne priložnosti!

V. J.

Foto: dm

cover_lea.jpgLea Filipovičcover_ajda.jpgAjda Sitar