C&A napoveduje brezčasne kroje

10. 6. 2023 // Moda / Novosti

Modna hiša C&A je predstavila kolekcijo jesen in zima 2023. Kolekcija z imenom "Modern Heritage" sledi potrebam kupcev in prinaša moderne kose, ki jih je enostavno kombinirati v vsakodnevni modni rutini. Oblikovalci C&A so razvili kolekcijo, ki temelji na trendih, kot sta Logomania in Iconics.

Za sezono jesen/zima 2023 C&A napoveduje brezčasne kroje, konfekcijske sloge za pisarno, mestne sprehode ali aktivnosti na prostem, ki ponujajo popolno mešanico praktičnosti, udobja in enostavnosti. Paleta tonov sega od zemeljskih tonov, ki spominjajo na naravo, do bogatih nevtralnih, pa tudi urbanih sivih in elegantnih črnih. Dodane so intenzivne barve zelene, globoko nasičene vijolične in oceansko zelene, ki prevladujejo v prihajajoči hladnejši sezoni.

»C&A ima neverjetno dediščino, ki traja 182 let. In v naslednjem obdobju je cilj navdušiti in razveseliti naše stranke, da izgledajo in se počutijo dobro. C&A postavlja stranke v središče vsega, kar počne, in to je razvidno iz vsakega dela te kolekcije. Veselimo se modne jeseni in dni, v katerih bosta prevladovali lahkotnost in preprostost kolekcije C&A,« je povedala vodja marketinga C&A za Hrvaško in Slovenijo Renela Ružić.

Kolekcija vključuje tudi brezčasne klasike, kot sta usnje in kašmir, predstavljene pa so tako, da utelešajo občutek razkošja in stila. Svečana oblačila so dobila ležeren pridih z nekoliko omilitvijo modnih kodeksov, da bi prikazali povezavo med dvema svetovoma – vsestranskostjo in eleganco – prikazano v prefinjenih kosih denima.

Za začetek praznične sezone C&A poudarja trend prosojnih materialov in čipke kot simbola samozavestnega oblačenja in obleke za nočne izhode. Predstavljeni slogi se brezkompromisno prilegajo vsakemu tipu postave.

Foto: PR

mp_07198.jpgc-and-a_aw23_0001.jpg