Havaianas japonke kot slikarsko platno

1. 5. 2018 // Moda / Novosti

Ekskluzivno modno sodelovanje, ki se je pričelo že lani, in nosi naziv “Retratos Do Brasil” (‘Portreti Brazilije’), je ponovno obrodilo sadove. Namen projekta je približati brazilsko kulturo celemu svetu.

S kolekcijo „Portreti Brazilije“, v sodelovanju z brazilskimi umetniki, Havaianas ustvarja čudovite capsule kolekcije japonk s printi, ki slikajo čudovito raznolikost brazilske kulture, njihovega načina življenja ter bogatih naravnih danosti. Že od samega začetka Havaianas nagovarja k drugačnosti, svobodomiselnosti in kreativnosti. Letos so čudovite ilustracije, ki krasijo kolekcijo, nastale izpod slikarskega čopiča umetnice iz Sao Paola - Naie Ceschin. Ilustracije odražajo raznoslikost domovine Ceschinove in odkrivajo njeno pozitIvno energijo ter spontanost. Naia je tako ustvarila čudovito in barvito kolekcijo, ki v popolnosti predstavlja slikovito brazilsko pokrajino.

Printi ilustratorke skozi geometrijske oblike, predstavljajo brazilsko floro in favno, njeno umetniško delo pa se odlično povezuje z duhom blagovne znamke Havaianas, ki v svet prinaša najpomembnejše brazilske značilnosti, kot so sreča, barvitost in življenjske radosti. Japonke mini kolekcije Havaianas Retratos so dostopne v dveh različicah.

V. J.

Foto: Havaianas

havaianas_retratos_2.jpghavaianas_retratos_1.jpg