Obožujemo Sailbrace zapestnice!

13. 8. 2015 // Moda / Novosti

Zlatarna Celje navdušuje z modno zapestnico Sailbrace, s katero boste vtisnili pomembne trenutke življenja in jih shranili za vedno. Lahkoten modni dodatek se poda k prav vsaki opravi in stilu, še posebej do izraza pa pride v toplih poletnih dneh.

Lične zapestnice Sailbrace predstavljajo kratek odmik od klasičnih kosov nakita. Nova blagovna znamka dveh nadarjenih slovenskih oblikovalcev simbolizira moč in stabilnost. Drobno, a pomensko bogato sidro nam omogoča, da na zapestju vedno nosimo znamenje povezave z nekom ali nečim, ki za nas pomeni varen pristan ne glede na preizkušnje, ki se nam postavijo na pot. Zapestnice odlikuje moderen minimalističen dizajn z unikatno izdelanim sidrom in tanko vrvico. Pletene vrvice različnih barv poskrbijo, da se podajo na vsako zapestje in vam omogočajo, da si izberete ravno tisto, ki vam najbolj pristaja. Zapestnica Sailbrace je odlična tudi kot darilo, saj se nahaja v privlačni embalaži, ki ji lahko dodate tudi osebno posvetilo.

PR

z_modno_zapestnico_sailbrace_shranite_spomine_na_poletje.jpglic_na_embalaz_a_zapestnic_sailbrace_s_prostorom_za_osebno_posvetilo.jpg