Punce iz Yummi Apparel in Boopacks združile ustvarjalne moči

30. 8. 2017 // Moda / Novosti

Ena izmed prvih stvari, ki jo ženske ponavadi naredimo, ko prispemo v udobje svojega doma, je, da slečemo nedrček. To neudobje ženskega vsakdana in tudi negativne zdravstvene posledice, ki jih imajo običajni nedrčki, se je odločila rešiti Patricia Bevc, ki je leta 2015 predstavila svojo prvo kolekcijo udobnih, mehkih in zanesljivih nedrčkov Yummi Apparel. Tej sta sledili čudovita kolekcija nedrčkov s čipkasto obrobo in mini kolekcija perila 'Belle', ki je v nežnih rožnatih in nevtralno sivih odtenkih vse, kar si v svoji garderobi želijo navdušenke nad minimalizmom in lokalnimi produkti. Mi smo nad znamko naravnost navdušeni, saj slavi udobje, odprtost in dobro počutje v lastni koži.

Nova kolekcija kopalk Yummi Apparel

Patricija je z letošnjim poletjem naredila še korak naprej in Yummi Apparel ponudbo mehkih nedrčkov dopolnila s kolekcijo kopalk s pridihom retro krojev in valovitih detajlov 90-ih let. Oblikovane so tako, da se v njih počutimo kot prave morske deklice, prav tako pa nas trendovski kroj ne ovira pri plavanju.

Povezovanje med slovenskimi lokalnimi znamkami

Oblikovalkino delo sta opazili tudi sestri Bučar, ki stojita za znamko nahrbtnikov in oblačil Boopacks. Vse tri so združile svoje ustvarjalne moči in se odločile ustvariti univerzalno uporaben oblačilni kos. Kreativno energijo so zlile v oblikovanje bodijev, ki žensko telo objamejo na vseh pravih mestih, romantični detajli pa omogočajo, da si lahko dolžino naramnic prilagodimo same - zavežemo jih v simpatične pentlje. Mehak džersi material v značilnih Boopack barvah v kombinaciji z Yummi minimalističnim krojem naredi bodi oblačilo, ki osveži garderobo in ki ga zlahka skombiniramo z novim krilom ali najljubšimi kavbojkami.

V nadaljevanju si oglejte Patricijine romantične fotografije, ki predstavljajo najnovejše produkte Yummi Apparel, svoj bodi pa lahko naročite na tej povezavi.

Če imate rade minimalistično estetiko in prisegate na udobje, se pridružite plemenu #Yummibabe, dekletom, ki prisegajo na svobodo osebnega stila in rada brez nenehnega neudobja opravljajo svoje vsakodnevne obveznosti!

V. J.

Foto: Yummi Apparel

19.jpg1.jpg