Bili smo na otvoritvi Baletnega studia Anabela

6. 9. 2017 // Scena / Dogodki

"Že kot majhna deklica sem rada plesala, vedno in povsod. Ples je bil vedno del mojega življenja. Najprej sem ga doživljala kot učenka in kasneje mnogo let kot učiteljica plesa. Rada sem bila in sem še vedno obdana z ljudmi. Še posebej pri srcu so mi otroci. Ker sem že od nekdaj bolj svobodnega duha, sem vedela, da klasična služba ne bo zame. Na vse načine sem iskala, kako bi ostala povezana s plesom. Tako sem odprla Trgovinico Anabela, eno izmed prvih trgovin s plesno opremo pri nas. Po 10. letih njenega obstoja sem začutila, da potrebujem nov izziv.

Po prvorojencu se je naši družinici pridružila še deklica, ki je že zelo zgodaj izrazila željo, da bi bila baletka. Ker ponudbe za tako majhne otroke in na takšen način, kot sem si ga zamislila, takrat nisem zasledila, sem to videla kot priložnost za svoj novi življenjski projekt. Vanj sem vložila vse svoje znanje, izkušnje in energijo.

Moj koncept je jasen. Združiti želim plesno trgovino in baletni studio pod eno streho. Poiskati baletne učiteljice, ki bodo na prvem mestu tople in srčne. Imeti majhne skupine, v katerih bo vsak otrok pomemben. Že od začetka dajem velik pomen majhnim podrobnostim, ki naredijo vašo baletno izkušnjo pri nas še bolj edinstveno. Verjamem, da se bodo naše baletke poleg baletnih korakov naučile nastopati, si okrepile samozavest in sklenile mnogokatero prijateljstvo. To je popotnica za celo življenje!"

To je zgodba Ane Pucko, ki nas je prijazno povabila na otvoritev svojega novega baletnega studia za deklice Anabela. V nadaljevanju preverite, kako smo se imeli, tukaj pa preverite njihovo čudovito ponudbo. Med drugim je letošnja izjemna novost tudi balet za odrasle - za vse tiste, ki si že od nekdaj želite biti baletke!

V. J.

Foto: Anabela

dsc_4198.jpgdsc_4004.jpg