Čudoviti trenutki ob dnevu žena

9. 3. 2018 // Scena / Dogodki

Tudi letošnji dan žena je minil v znamenju razvajanja žensk. V butičnem hotelu v centru Ljubljane je druženje ob prazniku vseh žensk pripravil najbolj prodajani kremni liker na svetu Baileys.

"Vzemite si trenutek zase!" je bilo glavno sporočila druženja dam, ki so uživale v čokoladnih pregrehah slaščičarne Torterija, ušesa so božali nežni zvoki preigravanja kitare Tima Koresa. Rdeča nit pa nedvomno čokolada. In Baileys. Pa čokolada in Baileys v kombinaciji in seveda oba tudi kot glavni sestavini božanskih sladic izpod rok slaščičarske umetnice Željke Bohar.

Pred našimi očmi pa je svoje mojstrsko delo opravil tudi guru izdelave čokoladnih skulptur, pralin in sodnik na prestižnem tekmovanju World Chocolate Master, ambasador Cacao Barry – Erik Van Der Veken. Belgijski čokoladni je pripravil sladko pregreho, čokoladno skulpturo, ki so jo navdihnile prav ženske.

Za razvajanje žensk so poskrbeli tudi lepotni mojstri, Martina Boriščak iz Šminkarnice, frizerski mojster Dejan Nikolič in Nillandia. Tako je prav vsaka dama na dogodku našla kotiček zase. Med njimi je bilo tudi kar nekaj znanih Slovenk: Nadiya Bychkova, Sabina Remar, Katarina Benček ... In z zagotovo lahko rečemo, da si bodo tokratni dan žena zapomnile po razvanju ter razkošnih okusih čokoladnih in Baileys dobrot, da so si privoščile trenutek zase, kot se za dan žena spodobi.

#mojbaileystrenutek

V. J.

Foto: Žiga Intihar

baileys8_3_2018-photozigaintihar-162.jpgbaileys8_3_2018-photozigaintihar-105.jpg