Deichmann ponovno navdušuje s pomladnimi in poletnimi trendi

17. 3. 2018 // Scena / Dogodki

Deichmann ponovno navdušuje s pomladnimi in poletnimi trendi obutve in torbic, ki prebujajo igrive barvite kombinacije in rišejo nove modne kombinacije. Prizorišče predstavitve kolekcije pomlad/poletje 2018 je letošnjo pomlad postala Kavarna Moderna, ki je s sodobnim interierjem vzbudila utrip mestnih ulic in tlakovala pot novim modnim zapovedim.

Po urbani modni stezi so na predstavitvi zaplesali Deichmann plesalci Leja, Rosana, Karin in Artur, t. i. Deichmann Motion pa je obogatil tudi uveljavljeni Jernej Kozan. Plesalci so pomladansko ozračje pričarali z lahkotnim stylingom in ličenjem v povsem sveži kozmetiki Youngblood, narejeno iz naravnih, fino mletih (zemeljskih) mineralov. Z njihovimi plesnimi koraki so prisotni modni entuziasti začutili ritem nove kolekcije in v njenem ritmu zaplesali tudi sami.

Kot napoveduje Deichmann kolekcija – toplejša sezona bo barvita, neonska, rožnata, polna poudarkov v obliki pentelj, manšetnih gumbov, žametnega blaga, okrasnih kamenčkov in še več. Modne novosti letos zaznamujejo romantični športni modeli s cvetličnimi vezeninami, čudovite ženstvene sandale in salonarji z vrtoglavo peto, superge v črno-beli različici s podplatom iz plute in drugi modeli z ravnim podplatom. Najbolj vroč videz poletja pa tokrat predstavljajo lahkotni slip-on čeveljci z mrežastimi, mornarskimi poudarki ali podplatom, vezenim iz rafije. Moški bodo to pomlad ohranili svoj urejen modni videz in ga popestrili z udobnejšimi kosi in stilskimi poudarki. Izbranim kosom, kot so usnjeni čevlji z in brez vezalk, vladajo umirjeni toni od sive, rjave, temno modre do črne barve.

"Osvojite modne ulice in pustite svoj pečat" zapoveduje tudi nov Deichmannov moto, ki so mu bile tokrat priče tudi zbrane modne poznavalke pri ocenjevanju letošnje edicije obutev in torbic. Med čevlji so jih najbolj navdušile petke. Čudovite sandale z rožicami so nesporne zmagovalke, tesno za njimi pa oxfordke in natikači z bleščicami. Med torbicami pa je največ občudovanja požela ljubka torbica s flamingi. Moške zmagovalke? Tiste brez vezalk, drage dame ste se odločile!

V. J.

Foto: Jernej Kokol

deichmann_pomlad_poletje_2018.jpgdeichmann-modernagalerija-jernejkokol-web-80.jpg