Modne poznavalke izbrale svoje jesenske favorite

16. 10. 2015 // Scena / Dogodki

Ker je nostalgija sestavljena iz trenutkov, ujetih v nepozabne spomine, je včeraj Deichmann v prijaznem ambientu znanega ljubljanskega bistroja poskrbel za nekaj čudovitih trenutkov in predstavil del kolekcije jesen/zima 2015.

Manekenke Karin Škufca, Eva Ahačevčič in Zlata Okugić so nam ob spremljavi pianista Urbana Grabenška in nadarjene mlade pevke Neže Kirn predstavile modno zgodbo letošnje jeseni in prihajajoče zime, ki kljub trenutni sivini ne bosta prav nič dolgočasni. Večna klasika sezone, gležnjarji brez pete, so tudi letos obvezna izbira za vse bolj dinamične modne navdušenke, ki si ne morejo predstavljati jeseni brez sprehodov in igrivega preskakovanja luž. Za bolj resne je Deichmann tudi v tej kolekciji zagotovil pester nabor salonarjev, gležnjarjev in škornjev s peto, pozabili pa niso niti na modno in barvito obutev za prosti čas, ki bo razgibala še tako temačne deževne dni.

Z nami sta bili tudi aktualna miss športa, Kaja Bajda, in blogerka Nataša Mernik, ki skupaj z nekdanjo miss športa in modno navdušenko Ajdo Sitar svoje veselje nad čevlji, torbicami in še mnogih drugih stvareh delita na Deichmann blogu.

Zbrane modne poznavalke (modne novinarke in blogerke) so, sodeč po njihovih ocenah, med čevlji najbolj navdušili črni gležnjarji z zanimivim zlatim detajlom zadrge in klasični salonarji v neklasični barvni kombinaciji. Med torbicami pa je nesporna zmagovalka črna poslovna torba z živo modro obrobo.

PR

2.jpg10.jpg