Predstavitev italijanske naravne kozmetike L’Erboalrio

2. 6. 2023 // Scena / Dogodki

Nama Veleblagovnica je včeraj gostila ekskluzivno družabni dogodek, na katerem smo s ponosom predstavili italijansko naravno kozmetiko L'Erboalrio. Središče dogodka je bil posebni gost, priznani strokovnjak za krajinsko oblikovanje in cvetličarstvo Simon Ogrizek.

Dogodek je privabil številne medije s področja mode in lepote ter pomembne vplivneže, ki so se želeli poglobiti v svet naravne kozmetike. Skupaj smo ustvarili izjemno doživetje, ki je preseglo pričakovanja in navdušilo vse prisotne.

Predstavili smo izdelke L'Erboalrio, ki temeljijo na naravnih sestavinah in nudijo edinstveno nego za kožo in telo. Simon Ogrizek je delil svoje dragocene nasvete o rastlinah, iz katerih ustvarjamo naravno kozmetiko L'Erbolario, kar je pripomoglo k celovitemu razumevanju naravne lepote.

Iskreno se zahvaljujemo vsem, ki ste se udeležili dogodka, in tudi tistim, ki so sodelovali pri ustvarjanju tega nepozabnega doživetja. Brez vaše podpore in prisotnosti ne bi bilo mogoče doseči takšnega uspeha.

Prav tako izrekamo iskreno zahvalo medijskim predstavnikom, ki so nam posvetili svoj čas in prostor ter pomagali razširiti sporočilo o kakovosti naravne kozmetike L'Erboalrio. Vaša podpora je neprecenljiva pri ozaveščanju javnosti o pomembnosti uporabe naravnih izdelkov.

Foto: PR

mg_2294.jpgmg_2514.jpg