Rdeči noski v akciji Prinesite tudi vi nasmeh v bolnišnice

18. 12. 2015 // Scena / Dogodki

V skupni akciji z naslovom Prinesite tudi vi nasmeh v bolnišnice partnerja projekta Henkel in Mercator podpirata delo organizacije Rdeči noski, ki s svojim nesebičnim delovanjem že dolgo let prinaša nasmehe na obraze bolnih otrok.

V tej plemeniti akciji lahko sodelujete prav vsi. V decembru 2015 in januarju 2016 boste z vsakim nakupom izdelkov Persil, Silan in Somat v trgovinah Mercator darovali 10 centov za pomoč organizaciji, kjer simpatični klovni z rdečimi noski rišejo nasmehe na otroške obraze. Rdeči noski v Sloveniji že 11 let redno obiskujejo otroke in odrasle v 15 bolnišnicah po državi. V vlogi klovnov so profesionalni umetniki, oblečeni v kostume, ki obiskujejo ustanove za osebe s posebnimi potrebami, zdravstvene ustanove in domove za ostarele.

V letu 2015 so klovni iz organizacije Rdeči noski s 760 obiski v 27 bolnišničnih ustanovah razveselili preko 37000 otrok in odraslih po vsej Sloveniji. Podjetji Henkel in Mercator sta ponosni, da lahko z akcijo Prinesite tudi vi nasmeh v bolnišnice doprinesejo k uspešnemu delu organizacije Rdeči noski in skupaj z njimi rišejo nasmehe na obraze otrok in odraslih.

Foto: Facebook

1.jpgz_leve_anja_kriz_nik_tomaz_in-_s_pela_palc_ic_-_key_account_manager_henkel_slovenija-_eva_s_kofic_maurer-_tanja_lov.jpgAnja Kržnik Tomažin, Špela Palčič, Eva Škofič Maurer Tanja Lov