Sanjska poroka 2019: Usodni "da" sta dahnila Senka in DJ Umek

25. 1. 2019 // Scena / Dogodki

Minulo soboto sta usodni 'da' dahnila pionir tehno glasbe pri nas DJ Umek in njegova Senka Halebić. Tudi sami smo bili povabljeni na magično poroko na ekskluzivni lokaciji, ki jo je težko opisati z besedami.

Prostori ljubljanske operne hiše so predstavljali odlično kuliso za nepozabno slavje, ki ga bomo povabljeni še dolgo pomnili. Mladoporočenca sta z izbiro glamuroznega dekorja v črno belo zlatih tonih, programom, polnim emocionalnih sporočil, ki jih je dopolnjeval nastop balerine ter povezoval komik Tin Vodopivec, še enkrat dokazala, da imata izpiljen okus. Par je organizacijo poroke prepustil podjetju Paideia events, božanski meni je sestavil priznan kulinarični mojster Tomaz Kavčič, za čudoito zlato torto je poskrbela kavarna Zvezda, piko na i pa je predstavljal nastop priljubljene glasbene zasedbe Plavi Orkestar, s katero je DJ Umek pred kratkim posnel odličen remix. V živo ga bomo lahko slišali že 7. februarja, ko bo Uroš nastopil v ljubljanski Cvetličarni, kjer se bo odvil še en nepozaben žur pod okriljem party organizacije Kurzschluss.

Senka je na poroki nosila dve obleki. Prva je bila razkošna črno-bela poročna obleka Atelje CBM Sasha Pust, za katero lahko rečemo, da je ena najlepših poročnih oblek, ki smo jo kadarkoli videli. Dramatična kreacija je na zadnjem delu razkrivala hrbet, spredaj pa je bila zaprta do vratu. Za 'uau' efekt so poskrbeli zaključek z videzom perja in previdno izbrani modni dodatki - nevesta je stajling dopolnila s tiaro in ročno izdelanim nakitom Deeravishing ter čevlji Rene Caovilla. Po uradnem delu se je preoblekla v krajšo kreacijo Hamel in preobula v supergice Christian Louboutin. Za popoln make up je poskrbel priznan srbski vizažist Dragan Vurdelja in odlično pričesko Mič Styling. Z Urošom in Senko so poroko proslavili številni sorodniki in prijatelji, med njimi tudi nekatera zveneča imena, med katerimi so na primer Damjan Janković in Ursula Gawish, Jasna in Mike Vale, Tamara Fortuna in DJ Sylvain, ... V nadaljevanju vas vabimo, da si ogledate nekaj magičnih trenutkov s poroke in preučite stajlinga para, ki vsekakor predstavlja pravo modno inspiracijo!

V. J.

Foto: Osebni arhiv Senke Umek

a2456b47-7439-4442-85d7-832e57f709af.jpg16753b34-28ec-4021-875c-11623910b3c4.jpg