Slovenke popolnoma očarala neboleča LYCON depilacija

15. 2. 2024 // Scena / Dogodki

V barvitem Wonderlandu v osrčju Ljubljane je bil predstavljen vrhunski LYCON vosek za depilacijo, ki prihaja naravnost iz Avstralije. Uspešna zastopnica LYCON-a za Slovenijo in Hrvaško, Nina Jordan pa je poskrbela, da je ta čudovit vosek obnorel vse ženske. Vsi prisotni na dogodku so lahko občutili nebolečo depilacijo obrvi, rok, brčic in razvajanje z LYCON pilingom na lastni koži in brezskrbno uživali.

Leto 2009 je bilo prelomno za Nino Jordan, ko je odprla svoj kozmetični salon. Kot mnoge kozmetičarke se je tudi Nina srečevala z izzivi depilacije, ki so vključevali pigmentacijo, posneto kožo, nepopolno odstranjevanje dlak, bolečino in še več. Iskala je nekaj drugačnega, kar bi olajšalo te reakcije pri svojih strankah.

Leta 2015 je Nina odkrila LYCON voske, ki so prinesli revolucijo v njeno prakso. Navdušena stranka, ki je živela v Londonu, je trdila, da tam depilacija ne boli, in ta izjava je v Nini vzbudila radovednost. Njeno srečanje z LYCON voski se je zgodilo hitro, saj je preteklo le nekaj mesecev, preden je bila Nini priložena priložnost učenja iz prve roke od gospe Lydie Jordane, ustanoviteljice LYCON voska, v Pragi.

Sedaj LYCON vosek uporablja okoli 130 salonov v Skloveniji in cca. 200 na Hrvaškem. Če se odpravljate na dopust k našim hrvaškim sosedom ali v naši deželi iščete LYCON specialista, ga najdete na strani www.lycon.si. Naša novost tega leta so tudi Master saloni, to so saloni, ki so osvojili naše stroge pogoje in od njih lahko pričakujemo le najboljšo ter visoko raven izvedbe.

Higiena na prvem mestu pri LYCON depilaciji

Vsaka uporabnica depilacije, bi se morala zavedati, da ji za vsak poteg na intimnih predelih pripada sveža palčka/spatula. Pri LYCON-u zagotavljamo, da vsaka kozmetičarka sprva kožo dezenficira s posebnim Lyconovim čistilom, namaže z oljem, kateri kožo zaščiti, zmanjša bolečino, saj se vosek oprime samo dlake in ne kože. Mnogokrat slišana povratna informacija je, da je po LYCON-u manj reakcije, ni folikulitisa - vnetja dlačnih mešičkov in pa seveda preprečevanje prenosa spolno prenosljivih bolezni.

Popolna priprava kože na poletje 2024

Novi sladkorni pilingi in losjoni so prava izbira, s katerimi boste svojo kožo pripravili na letošnje vroče poletje.Novi LYCON pilingi nimajo dodanih olj, ne mašijo por in odstranjujejo odmrlo kožo. Losjoni vsebujejo provitamin B5, vitamin E, karitejevo maslo, ki kožo ohranijo, da je elastična, napeta in negovana. Z redno uporabo LYCON pilingov in losjonov boste kožo pripravili na sonce, obenem pa doživeli neustavljivo mehkobo in sijaj. Poletje 2024 bo vaše, zato si privoščite le najboljše za svojo kožo!

Za več informacij o podjetju LYCON obiščite https://lycon.si .

Foto: David Keinne

nina_jordan.jpg1.jpg