Slovenske modne urednice izbrale 'it' čevlje prihajajoče sezone

26. 9. 2019 // Scena / Dogodki

Nova jesensko-zimska kolekcija Deichmann, ki izžareva drzen značaj britanske pop zvezdnice Rite Ora, je na premierni predstavitvi prevzela modne navdušenke. Kose, ki bodo vidno zaznamovali letošnjo sezono, so predstavili v sijajnem ambientu Grajske kavarne na Ljubljanskem gradu in jih kot zvezde umestili visoko nad ostale.

Pa poglejmo, kakšne trende sta si za to jesen zamislila pevka Rita Ora in priljubljena znamka obutve Deichmann ...

V jesensko-zimski kolekciji #Radiate bodo letos blestele t. i. chunky superge z robustnim podplatom in neonskimi detajli v svetlo rumenem in leopardjem potisku ter superge v srebrnem ali zlatem kovinskem odtenku z grobo izrezanim podplatom, ki bodo kombinacijam elegance in udobja dali nove dimenzije. V spekter zvezdniške kolekcije sta Rita Ora in Deichmann vključila tudi rokerske škornje, gležnjarje v kavbojskem slogu, bleščeče škornje, ki segajo nad kolena, ter škornje s kačjim vzorcem.

Gaja Prestor, zvezdnica slovenskega kova, ki je dala glas novi kolekciji na včerajšnjem Deichmann brunchu, pravi, da vsak model iz kolekcije upodablja drugačen občutek ter nas navdihuje, da s svojim individualnim slogom izražamo lasten značaj.

Na dogodku so modne poznavalke jesensko-zimsko kolekcijo Deichmann spoznale v akciji – v modnem sprehodu manekenk ob spremljavi uspešnic Rite Ore. Skupaj so določile tudi nesporne zmagovalke, "must-have" čevlje te sezone, ki si jih lahko ogledate v nadaljevanju!

V. J.

Foto: Jernej Kokol

deichmann_jernejkokol-3.jpgdeichmann_jernejkokol-5.jpg