Kris Jenner razkrila koliko njene hčerke zaslužijo za sponzorirane objave

19. 4. 2019 // Scena / Estrada

Če na Instagramu sledite klanu Kardashian-Jenner, potem najbrž veste, da na vsake toliko objavijo sponzorirano objavo, ki jo označijo s preprostim #ad. Punce poleg njihovih pogodb za snemanje televizijskega šova, lepotnih znamk in modnih sodelovanj služijo tudi z oglaševanjem na Instagramu. Takšne sponzorirane objave pa še zdaleč niso poceni.

Kris Jenner je med intervjujem za CBS NEWS razkrila, da njene hčerke neprestano prejemajo ponudbe za promoviranje prek Instagrama in ostalih družbenih omrežij. Punce imajo določeno postavko za objavo fotografije, storija ali objave na Facebooku. Temu prilagojen pa je tudi njihov delovni urnik. Točne cene ni izdala, je pa povedala, da so zneski zelo visoki in se gibljejo okoli šestih številk. Ti so višji, če gre za sponzoriranje produktov, ki jih je potrebno nanesti na obraz ali zaužiti.

Čeprav so tovrstne objave dober vir zaslužka, pa mečejo tudi slabo luč na sestre, saj jih kritiki, med katerimi je na primer igralka Jameela Jamil krivijo, da s tem pripomorejo k slabi samopodobi njihovih sledilk.

V. J.

Foto: Harper's Bazaar

screenshot_2019-04-17_at_13_45_24.jpg