Princ Harry in Meghan Markle javnosti sporočila ime svojega prvorojenca

8. 5. 2019 // Scena / Estrada

Princ Harry in Meghan Markle sta danes javnosti končno pokazala svojega prvorojenca in malce po tem sporočila tudi, kako je dečku ime.

Dva dneva po tem, ko sta postala starša, sta princ Harry in Meghan Markle stopila pred medije in svetu pokazala svojega sinčka, ki sta mu dala ime Archie Harrison Mountbatten-Windsor. Meghan je danes že nosila visoke pete, kar je vsekakor nenavadno za mamice povsod po svetu. Njen čudovit stajling v prelepi krem barvi nosi podpis znamke Givenchy. Oglejte si ga tukaj.

Archie Harrison Mountbatten-Windsor je bil rojen 6. maja ob 5.26 zjutraj po angleškem času. Ob rojstvu je bil težak 3,2 kilograma. Je osmi pravnuk kraljice Elizabete II. in sedmi v vrsti za kraljevi prestol. Na svet je prijokal malce po roku, koliko natančno ne vemo, kot tudi ne, kje je Meghan točno rodila. Nekateri menijo, da celo doma, saj sta si s Harryjem želela nekoliko več zasebnosti. Harryjev brat William in njegova Kate sta vse svoje tri otroke pričakala na očeh javnosti ter jih svetu, urejena in naličena (Kate je ob vseh treh priložnostih nosila visoke pete), pokazala še isti dan.

Čestitkam mladi družini se pridružujemo tudi v našem uredništvu!

V. J.

Foto: Vogue

1.jpg