Čarobni dan na Bledu

19. 5. 2015 // Scena / Napovednik

Tudi letos se bo pelo, plesalo in zabavalo. Prihaja dan za družine. Prihaja Čarobni dan na Bledu! Rezervirajte si 24. maj 2015 od 10. ure dalje, ko se bo gorenjski biser Bled tudi letos, že četrto leto zapored, spremenil v prizorišče Čarobnega dne. Ponovno se obeta najbolj razigrano in veselo prizorišče, ki ga obožujejo otroci in nad katerim so navdušeni starši.

Čarobni dan na Bledu vsako leto obišče ogromno družin. Domov pa tako mladi kot malo starejši odidejo zadovoljni in polni čarobnih vtisov. Družine bodo lahko letos preživele kakovosten dan v naravi v nedeljo, 24. maja, ko se bodo otroci učili novih spretnosti na športnih, ustvarjalnih, glasbenih in ostalih zabavnih delavnicah; peli in plesali pred čarobnim odrom, čaka pa jih tudi prav posebno presenečenje. Seveda pa, tako kot je že v navadi, v goste prihaja pisana druščina slovenskih glasbenikov, ki vas bodo s svojim prepevanjem razveseljevali na čarobnem odru.

Skupaj z vami se bodo tako družili: ALYA, ROCK’N’BAND, TRKAJ, DEMETRA MALALAN, REGINA, VILI RESNIK, ALEX VOLASKO, TIM KORES – KORI, TOMAŽ AHAČIČ, JAY DANCE STUDIO, MARJAN MALI BU, GLASBENI STUDIO OSMINKA, s svojimi akrobatskimi vragolijami pa vas bosta navduševala tudi Filip in Blaž iz F&B ACROBATICS ter še mnogi drugi.

PR

Foto: PR

bled.jpg