Kaj pa valentinovo samo za samske?

10. 2. 2016 // Scena / Napovednik

Na svetovni dan zaljubljenih se bodo letos še posebej dobro zabavali – vsi samski!

Za to bodo poskrbeli Dogodki za Samske, ki tudi ob valentinovem prazniku pripravljajo druženja, na katera so povabljeni samo samski. Letos organizirajo edinstven doživljaj – Valentinov zmenek na slepo, ki se bo zgodil v soboto, 13. februarja, na skrbno izbrani lokaciji s prekrasnim ambientom in izvrstno kulinarično ponudbo – v restavraciji Glažuta v Ljubljani.

Če ste samski je to edinstvena priložnost za vas. Odlična priložnost, da se sprostite, zabavate, spoznate veliko novih znancev, prijateljev, simpatij ... in mogoče celo svojo novo ljubezen. Dogodek mamljivo vabi z nesramno privlačnim programom. Po aperitivu se obeta kulinarični uvod z okusno in estetsko večerjo sestavljeno iz treh hodov, kjer bodo samski uživali v kar desetih vrhunskih jedeh. Večer se bo nadaljeval v plesno spoznavnem duhu. Dogodki za Samske pa so pri načrtovanju tega praznika za samske mislili tudi na drobne pozornosti kot so valentinova darilca. Zato vse samske, ki na dogodek pridete vabijo, da s seboj prinesete skromno darilce, s katerim boste obdarovali naključno izbrano osebo nasprotnega spola.

In kako je z garderobo? Rdeča! Lahko ste izvirni, kreativni, stilski, seksi, prikupni ... samo ne pozabite, da nekaj na vas mora biti rdečega.

PR

Foto: Meetup

screen_shot_2016-02-10_at_11_17_13.jpgimage001.jpg